Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Igra prijestolja' i 'Fargo' predvode ovogodišnje nominacije ze Emmy
Prvom nominacijom transrodnoj osobi, ovogodišnji Emmy upisuje se u povijest

'Igra prijestolja' i 'Fargo' predvode ovogodišnje nominacije ze Emmy

Ovogodišnja 66. dodjela nagrada Emmy održat će 25. kolovoza, a jučer su objavljene i nominacije. Nominacije predvode serije Igra prijestolja i Fargo sa 19 odnosno 18 nominacija.

Za najbolju dramsku seriju nominirani su Na putu prema dolje, Downton Abbey, Igra prijestolja, House of Cards, Momci s Madisona i Pravi detektiv dok će se za najbolju humorističnu seriju birati između Teorije velikog praska, Louieja, Moderne obitelji, Orange is the New Black, Silicijske doline i Potpredsjednice.

U kategoriji za najboljeg glavnog glumca u dramskoj seriji nalaze se Bryan Cranston, Jeff Daniels, Jon Hamm, Kevin Spacey te glumački dvojac Pravog detektiva - Matthew McConaughey i Woody Harrelson. U istoj kategoriji za glumice nalaze se Lizzy Caplan, Claire Danes, Julianna Margulies, Kerry Washington i Robin Wright.

Martin Freeman, koji je zaradio nominaciju za glavnu ulogu u miniseriji za ulogu u seriji Fargo također je nominiran i u kategoriji sporednog glumca u miniseriji i to za seriju Sherlock, za koju je Benedict Cumberbatch zaradio nominaciju za glavnu ulogu. Osim njega dvostruke nominacije imaju Allison Janney za Masters of Sex i Mom te Jim Parsons za Teoriju velikog praska i Normalno srce.

Ovogodišnje Emmy nagrade ovog su se četvrtka upisale u povijest kada su prvi put u povijesti nominirali otvoreno transrodnu osobu. Laverne Cox, zvijezda serije Orange is the New Black, zaradila je nominaciju za najbolju gostujuću glumicu u humorističnoj seriji, kategoriji u kojoj su nominirane još dvije njene kolegice iz serije - Natasha Lyonne i Uzo Aduba.

Cjelokupni popis nominiranih možete provjeriti na službenim stranicama, a tko će osvojiti prestižne televizijske nagrade saznat ćemo tek krajem kolovoza.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 0
    Antia antia @ 17.7.2014. 11:16

    Sve pohvale za nominaciju Williama H Maceya za Besramnike,napokoon!!!

  • #4
    0 0
    mario mario @ 17.7.2014. 10:22

    Mene je od komedija Silicon Valley oduševila, a nije ni Brooklyn Nine-Nine loša (Terry Crews rula :D).

  • #3
    1 0
    Arista arista @ 16.7.2014. 10:38

    Pozdrav svima. :) Meni je GoT dosta slab bio ove godine. Nekoliko odličnih scena je bilo, ali sve ostalo... baš ništa posebno. 

    Moji favoriti su Pravi detektiv i House of Cards. Kevin Spacey je savršen za tu ulogu, a ništa manje bolja nije niti Robin Wright. Matthew McC mi je isto odličan u svojoj seriji bio, ali on je već neki klasik ove godine.

    Peter Dinklage kao Tyrion je po meni zaslužio nagradu jer je jedan od onih koji nosi seriju. Ove sezone sam posebno imala osjećaj da samo njega "guraju".

    Što se komedija tiče, svejedno mi je, samo da Lena Dunham ne dobije ništa. Naporna mi je, nezainimljiva i isforsrirana. :/ 

  • #2
    4 0
    mario mario @ 12.7.2014. 13:27

    Mene je Fargo oduševio, Billy Bob, Bilbo, Saul i policajka čijeg se imena ne mogu sjetit...  zatrpao bih ih Emmyima. 

    GoT ima jaku konkurenciju ove godine...  iako obožavam seriju ipak dajem malu prednost Detectivu i Fargu.

  • #1
    0 0
    crocop97 crocop97 @ 11.7.2014. 19:38

    Zasluženo

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala