Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Budite i ovo ljeto uz Novu TV!
Uz već poznati program, Nova TV donosi nam i dvije nove serije - "Toscana" i "Draguljareva kći"

Budite i ovo ljeto uz Novu TV!

Foto: Nova TV

Da je ljeto rezervirano samo za reprize nije pravilo za Novu TV. Ova televizijska kuća će i tijekom ljeta zadržati bogat serijski program koji će upotpuniti novim serijama. Tako će se na programu Nove TV već od 7. srpnja naći talijanska dramska serija Toscana i turska Draguljareva kći. Dan prije počinje prikazivanje jedinstvene dokumentarne seriju o vaterpolu – Barakude, serijal od 5 nastavaka o našim zlatnim vaterpolistima, američkog producenta hrvatskog podrijetla Petea Radovicha nagrađenog sa čak 28 Emmyja.

Tijekom srpnja dočekati ćemo finale turskog hita Dila te uživati u humoru serije Dva smo svijeta različita, redatelja najgledanije humoristične serije Lud, zbunjen, normalan, Elmira Jukića, koju također nastavljamo pratiti tijekom ljeta. Emir Hadžihafizbegović u seriji Dva smo svijeta različita predvodi izvrsnu glumačku ekipu koja donosi urnebesnu priču o vječnom i nepomirljivom sukobu sela i grada.

Na programu će se naći novi nastavci serije Ljubav, vjera, nada te Navy CIS-a, jedne od najuspješnijih kriminalističkih serija koja je nedavno na televizijskom festivalu u Monte Carlu osvojila prestižnu nagradu "International Television Audience Award for Drama" postigavši najbolje ocjene na međunarodnoj razini.

Nova TV je za ljeto pripremila i TV premijere i zvučne filmske naslove sa sjajnim glumačkim postavama. Brad Pitt, Cate Blanchett, Harrison Ford, Sandra Bullock, Vin Diesel, Robert De Niro, Tommy Lee Jones, samo su neki od glumaca koje ćemo tijekom ljeta gledati u sklopu ljetnog programa. Premijere će imati akcijski hitovi poput Napada dvoglave psine i Jonah Hexa te drama Neobična priča o Benjaminu Buttonu.

Na Novoj će se emitirati hitovi poput Troje, Kartela i 15 minuta. Neke od komedija koje će nas nasmijati biti će Put do slave, Ljubavna priča, Dva tjedna za ljubav i Cura na Zadatku te avanturistički Indiana Jones u nastavku Otimači izgubljenog kovčega. Lifestyle magazin Nove TV nastavlja u svojem redovnom terminu, a svojim dopisništvima gledatelje odvodi na najužarenija mjesta na obali gdje su tijekom ljeta i top događanja koje vrijedi popratiti.

Doma TV preko ljeta nudi novu, treću sezonu popularnih Vampirskih dnevnika, treću sezonu serije Divino novo ruho i drugu sezonu dramske humoristične serije nagrađene Zlatnim globusom - Veliko  R. Nedavno je počelo i prikazivanje nove rumunjske uspješnice, serije U ime časti.

U programu Doma TV-a tijekom ljeta će se naći i dramska serija Šok terapija te kriminalistička serija Tragovi zločina. Vjerni obožavatelji Male nevjeste i dalje će moći uživati u novim nastavcima indijske uspješnice, kao i u popularnoj turskoj seriji Sila. Ljubitelji telenovela na Doma TV-u sigurno će pratiti i serije Amazonke, Za tvoju ljubav i Divlja u srcu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala