Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gary Oldman obrušio se na liberalni Hollywood
Britanski glumac stao je u obranu svojih kolega Mela Gibsona i Aleca Baldwina

Gary Oldman obrušio se na "liberalni Hollywood"

Foto: PR Photos

U intervjuu za srpanjsko izdanje časopisa Playboy, Gary Oldman nije se suzdržavao od komentara vezanih uz obranu Mela Gibsona oko njegovih antisemitskih izjava ili javnih ispada Aleca Baldwina koji su im utjecali na karijeru.

U dugačkom i vrlo iskrenom intervjuu ljetnog izdanja časopisa, glumac je promovirao svoj najnoviji film Planet majmuna: Revolucija, koji s prikazivanjem počinje sredinom srpnja. No dotaknuo se i teme političke korektnosti komentiravši kako je "politička korektnost sra*e". "Shvatite šalu. I prijeđite preko toga.", rekao je britanski glumac.

Također je prokomentirao pogrdne i homofobne izjave Aleca Baldwina: "Alec je nekome rekao na ulici da je 'peder' nakon što je bio bijesan jer su ga dočekali pred njegovom zgradom i nisu ga htjeli pustiti na miru. Ne krivim ga. Stalno ga progone."

Oldman smatra kako komičari poput Jona Stewarta i Billa Mahera u svojim emisijama mogu bez posljedica koristiti iste komentare i ismijavati koga god žele jer se kriju iza komedije i satire kako bi rekli one stvari koje mi ne možemo inače reći jer je sve jako politički korektno.

Politička korektnost utječe i na dodjele nagrada, smatra glumački veteran: "Ako na Oscarima nisi glasao za 12 godina ropstva odmah si rasist. Ja imam određene stavove i mišljenja koja sa mnom ne dijeli previše hollywoodske populacije no nisam ni fašist ni rasist. No u ovom gradu moraš paziti što pričaš."

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #15
    1 0
    aya aya @ 27.6.2014. 22:27

    A taman sam te pohvalila....

  • #14
    2 0
    aya aya @ 27.6.2014. 21:32

    Židovi su zapravo imali fenomenalnu politiku, koju je prepoznao i usvojio i gay lobi. Čim ih je netko krivo pogledao, počeli bi kmečati i pozivati se na holokaust i čovjek je odmah bio proglašen antisemitom. Danas više ne smiješ nekome reći ni da je peder (u smislu karakterne osobine), da te odmah ne proglase homofobom (što je zapravo izmišljena i nepostojeća kategorija). Ali eto, navedeni lobiji vladaju svijetom....

  • #13
    2 1
    mesrine mesrine @ 27.6.2014. 20:58

    Kad je neka osoba papak onda mu se kaze da je peder.Ako je skrtac ili manipulira novcem onda mu se kaze da je zidov.Figure of speech,you know.

  • #12
    0 0
    Rosinante rosinante @ 27.6.2014. 20:39

    eto..tko bi rekao da si i ti, međede, šovinist..bolje da se prekine ova rasprava jer je otišla u krivom smjeru..jer u pravom nikako ne može ići..

  • #11
    1 0
    bearfoot bearfoot @ 27.6.2014. 20:28

    ma šta srati po židovima i hollywood-u...nije problem u njima, problem je u seratorima koji hrle u kina gledati njihove filmove umjesto da se strpe i gledaju s neta...ko što zadnje vrijeme hrvatine seru o šiptarima koji se množe geometrijskom progresijom a svi kupuju njihova smrdljiva peciva nekoliko puta dnevno...eto licemjerja...

Pogledaj sve komentare (15)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala