Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zvijezde su krive za slab start novog filma Toma Cruisea
Ekranizacija bestsellera Johna Greena 'Krive su zvijezde' startala je prva, a SF 'Na rubu budućnosti' tek s trećeg mjesta

Zvijezde su krive za slab start novog filma Toma Cruisea

Romantična drama Krive su zvijezde privukla je dovoljno publike da Gospodaricu zla Angeline Jolie gurne na drugu mjesto, a da Tom Cruise Na rubu budućnosti starta tek s trećeg mjesta u američkim kinima.

Krive su zvijezde startala je s 48,2 milijuna dolara u SAD-u što je nešto više od prethodnih romantičnih uspješnica, Zavjet ljubavi (41,2 milijuna) i Sve što želim si ti (30,5 milijuna). Istoimeni bestseller Johna Greena prodan je u 10 milijuna primjeraka što ga čini jednom od najpopularnijih knjiga u posljednje vrijeme, a kako je trailerom pokazao da slijedi priču iz romana, fanovi su pohrlili u kina. Film kod nas počinje igrati ovaj četvrtak.

Na drugom mjestu nalazi se Gospodarica zla koja je zasad zaradila 335 milijuna dolara diljem svijeta (budžet 180 milijuna).

Američki start za SF Na rubu budućnosti s Tomom Cruiseom i Emily Blunt donio mu je samo 29 milijuna dolara u SAD-u i smjestio ga tek na treće mjesto, čime dijeli slučnu sudbinu sa SF-ovima Elysium (29,8 milijuna) i John Carter (30,2 milijuna). Rezultat je lošiji čak i od Cruiseovog prošlogodišnjeg Zaborava i Bitke za Pacifik koji su startali s 37 milijuna dolara. U našim kinima film se trenutno nalazi na prvom mjestu gledanosti.

Na četvrtom mjestu nalazi se X-Men: Dani buduće prošlosti koji su u 3 tjedna zaradili ukupno 609 milijuna dolara (čime se našao na prvom mjestu u franšizi po ukupnoj zaradi), a petorku zaključuje Tko preživi, pričat će sa zaradom od ukupno 50 milijuna dolara što je prilično slabo za ovakav tip komedije.

Ovaj četvrtak u američkim kinima startaju nastavci dvaju komedija: 22 Jump Street i Kako izdresirati zmaja 2, a kod nas osim Krive su zvijezde stiže obiteljska avantura Mali genijalac i drama Romana Polanskog Venera u krznu.

Kako izdresirati zmaja 2 kod nas dolazi 19.6., 22 Jump Street tek 28.8.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala