Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dean Norris će utjeloviti Bena Franklina
U novoj mini-seriji "Sons of Liberty" kanala History Dean Norris će glumiti američkog revolucionara i državnika

Dean Norris će utjeloviti Bena Franklina

Povijesne drame svakako dobro kotiraju kod gledatelja, a najčešće obuhvaćaju živote antičkih junaka ili britanskih vladarskih loza. Ipak, kanal History ovom prilikom priprema revolucionarnu temu s nekolicinom vodećih holivudskih glumaca.

Dramska serija pod nazivom Sons of Liberty prati razdoblje američke povijesti prije Američke revolucije i za vrijeme revolucionarnog rata protiv britanske vlasti. Sam naziv serije je preuzet od imena revolucionarnog tajnog društva Sons of Liberty čiji je cilj bila zaštita prava kolonista i ustanak protiv britanske vlade. Poznati događaj pod imenom Bostonska čajanka iz 1773. godine smatra se za njihov najpoznatiji čin.

Serija će ekranizirati djelovanje i događaje koji se vežu uz tu grupu radikalnih ljudi, kao i povijesne događaje koji su odredili budućnost američke države.

U formatu mini-serije od 6 nastavaka pojavit će se povijesne ličnosti kao što su Sam Adams, John Adams, Paul Revere, John Hancock, Joseph Warren i Benjamin Franklin.

Samog Benjamina Franklina će glumiti Dean Norris, jedna od zvijezda serije Na putu prema dolje, a ostale likove će utjeloviti Ben Barnes (Kronike iz Narnije), Ryan Eggold (Novi klinci s Beverly Hillsa), Michael Raymond James (Jednom davno), Rafe Spall i Henry Thomas.

Produkcija serije počinje ovo ljeto, na čelu joj je Kari Skogland koja je sudjelovala u stvaranju povijesnih serija Obitelj Borgia i Vikinzi, a scenarije su napisali Stephen David i David C. White. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala