Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uživo na FC-u: Baku Fires i Kuba Domadores u borbi za WSB naslov!
WSB liga stigla je do kraja. U petak i subotu, 6. i 7. lipnja na redu su finalne borbe koje će dati odgovor tko je najbolja boksačka momčad

Uživo na FC-u: Baku Fires i Kuba Domadores u borbi za WSB naslov!

U igri su ostali Baku Fires iz Azerbajdžana i Kuba Domadores. U dva dana te će se dvije momčadi u Olimpijskom sportskom centru "Serhedchi" u Bakuu boriti za naslov prvaka. Prvo je bilo predviđeno da se završni obračun najboljih održi u Ukrajini, ali zbog nestabilne situacije cijela je priča prebačena u Baku pa će tako Firesi imati prednost domaćeg ringa i podršku navijača u napadu na svoj prvi naslov prvaka.

Momčad iz Azerbajdžana do finala je došla preko Astane Arlans iz Kazahstana, u kojoj su i ove sezone uspješno nastupali Filip Hrgović i Hrvoje Sep. Branitelji naslova nisu u uzvratu uspjeli sačuvati prednost zahvaljujući i čudnim odlukama sudaca pa su i prije nego što se očekivalo završili svoj ovosezonski nastup. Kubanci su pak u polufinalu bili sigurni i uvjerljivi u dvobojima protiv Rusije i tako su potvrdili da su glavni favoriti ovosezonskog izdanja WSB-a.

No, pred Kubom je velik i težak ispit. Čim su se prihvatili domaćinstva finala Azerbajdžanci su pokazali koje su im namjere. Ove su dvije momčadi bile i u istoj skupini tijekom sezone, a Kubanci su u oba susreta bili uspješniji. No, u oba su susreta slavili s 3:2 čime su se Firesi pokazali kao najzahtjevniji suparnici. Tek jedan poraz doživjela je Kuba tijekom sezone i to u natjecanju u skupinama kad je već sve bilo odlučeno po pitanju plasmana u sljedeći krug natjecanja.

U finalima će obje momčadi nastupiti sa svojim najjačim adutima. U dva ćemo dan imati priliku vidjeti vrhunske boksače, osvajače medalje s najvećih svjetskih natjecanja, od Europskih i Svjetskih prvenstava pa do Olimpijskih igara. Čeka nas deset borbi u kojima ćemo saznati tko će na tronu zamijeniti Astanu Arlans.

Zato budite u petak i subotu, 6. i 7. lipnja uz Fight Channel od 17 sati jer vrhunski boksački spektakl je zajamčen.

WSB - finale

Azerbaijan Baku Fires vs. Cuba Domadores

Petak, 6. lipnja

Magomed Ibiyev vs. Yosbany Veitia
Magomed Gurbanov vs. Norlan Yera
Gaybatulla Gadzhialiyev vs. Yasnier Toledo
Khaybula Musalov vs. Arlen Lopez
Abdulkadir Abdullayev vs. Erislandy Savon

Subota, 7. lipnja

Elvin Mamishzada vs. Gerardo Cervantes
Albert Selimov vs. Lazaro Alvarez
Mahamed Nurudzinau vs. Roniel Iglesias Sotolongo
Mikhail Dauhaliavets vs. Julio Cesar De La Cruz
Arslanbek Makhmudov vs. José Angel Larduet

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala