Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hit serija 'Povrh jezera' od večeras na malim ekranima
Snažna i nezaboravna priča smještena na kraju svijeta nagrađena Zlatnim globusom i Emmyjem počinje na HRT-u 1

Hit serija 'Povrh jezera' od večeras na malim ekranima

Foto: HRT

Od Oscarom nagrađene scenaristice i redateljice Jane Campion i Oscarom nagrađenih producenata Kraljeva govora stiže snažna i nezaboravna priča smještena na kraju svijeta, kriminalistička drama Povrh jezera!

Ova moćna priča o potrazi za srećom i snom o izgubljenom raju dosad je osvojila Zlatni Globus te još 5 prestižnih nagrada uz 23 nominacije. Intrigantna i nezaboravna priča sastoji se od šest epizoda i smještena je u prostranstvima Novog Zelanda dok glumačku ekipu predvode Elisabeth Moss, David Wenham, Peter Mullan i Holly Hunter.

Povrh jezera započinje misterijom: 12-godišnja djevojčica Tui, kći mjesnog narkobosa ulazi u jezero na Južnom otoku Novog Zelanda. Na vidjelo ispliva da je djevojčica u petom mjesecu trudnoće, no nakon toga gubi joj se svaki trag.

Poziv da istraži neobičan slučaj dobiva ambiciozna, ali neiskusna detektivka Robin Griffin (Elisabeth Moss, najpoznatija kao Peggy Olson iz nagrađivane serije Momci s Madisona). Kako raste njezina opsjednutost potragom, tako otkriva i tajne iz svoje prošlosti zbog kojih joj se život počinje raspadati.

Neobičnu notu ovom svijetu daje ženska zajednica u Raju, pleme zaboravljenih, nevidljivih i slomljenih žena srednjih godina koje se više ne zanose nikakvim iluzijama. Njih predvodi GJ (Holly Hunter, dobitnica Oscara za najbolju glavnu žensku ulogu u romantičnoj drami Piano 1993. godine), žena u šezdesetima čiji pristup nikoga ne ostavlja ravnodušnim i koja će raspršiti sve zablude...

Serija je snimljena u suradnji produkcijske kuće See-Saw Films i agencija Screen Australia, Screen NSW te tvrtke Fulcrum Media Finance, za BBC, UKTV, The Sundance Channel, ARTE i BBC Worldwide.

Prava poslastica za sve ljubitelje krimi zapleta, Povrh jezera, počinje večeras u 22:12 na Prvom programu HRT-a i na rasporedu je od ponedjeljka do četvrka oko 22 sata.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 2
    100000882942788 nena kereš @ 4.6.2014. 18:54

    Preklapate dvije serije koje za razliku od ostalih stvarno vrijedi pogledati!

  • #1
    4 0
    FridaC fridac @ 4.6.2014. 9:44

    Zašto ovakvu seriju HTV stavlja u isti termin sa odličnom danskom serijom Elitni odred  kojeg emitiraju (nelogično, bez veze) na HTV3? Sami sebi prave konkurenciju, i to nije prvi put.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala