Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Radi li se reboot 'Starship Troopersa'?
Megan Ellison iz Anapurna Picturesa na Twitteru je objavila dvosmisleni tweet o 'Starship Troopersima'

Radi li se reboot 'Starship Troopersa'?

Kontroverzni roman Starship Troopers Roberta Heinleina na policama knjižara našao se 1959. godine. Skoro 40 godina kasnije - 1997. godine, Paul Verhoeven napravio je istoimenu filmsku ekranizaciju koja je zaradila nominaciju za Oscara te vrlo brzo stekla kultni status. Sada se čini kako bi Annapurna Pictures mogli biti uključeni u reboot znanstveno-fantastičnog filma.

Prvi film zaradio je skroman uspjeh i kod kritičara i na kino blagajnama, no dovoljno velik da dobije i dva nastavka koji su tijekom 2000-ih izašli izravno na videu. Prije par godina spominjao se mogući reboot franšize kada su navodno producent Neal H. Moritz i scenaristi Ashley Edward Miller i Zack Stentz zajedno smišljali planove za remake.

Tako da sada, u vremenu kada sve dobiva svoje adaptacije, nove adaptacije, rebootove, remakeove i slično, možemo zamisliti da i Starship Troopersi krenu tim putem. Još više zbog toga što su u posljednje vrijeme Verhoevenova dva najpoznatija filma - RoboCop i Total Recall, dobili svoje nove verzije.

Iako vijest o rebootu Starship Troopersa nije potvrđena, o njoj se počelo pričati nakon što je ovaj vikend Megan Ellison iz Annapurna Picturesa objavila na Twitteru: "Would you like to know more?" (Želite li znati više?). Svakom pravom obožavatelju Starship Troopersa poznato je to pitanje tako i novinaru Collidera koji joj je na tweet odgovorio scenom iz samog filma na kojoj je Neil Patrick Harris i postavljeno isto pitanje.

Ellison je na taj tweet odgovorila kratko "Da" što zapravo ne znači ništa, ali poznato je kako su Twitter i općenito društvene mreže postale omiljeno mjesto za objavljivanje raznih vijesti i planova tako da je jučer internet preplavila vijest o mogućemo rebootu. Vjerojatno će jednakom brzinom doći i službena izjava vezana uz cijelu priču.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    5 0
    aya aya @ 3.6.2014. 9:22

    @rorschach - pa ti si genijalac! Ako sada imaš 17, a gledao ga prije 10-11 godina, ti si već sa 6 godina bio filmski kritičar!  Smanji ribu! Anyway, film nije trash, film je epic trash, koji mogu gledat barem jednom godišnje i svaki puta mi je sve bolji, a ako idu radit reboot, bojim se da će upropastit trashavost i to više neće biti to!

  • #2
    2 0
    Lizistrata lizistrata @ 2.6.2014. 19:45

    Neeeee, reboot takvog epic filma bi mogao završiti samo kao ultimate fail.. Let's just hope that rumours aren't true ...

  • #1
    0 0
    olio olio @ 2.6.2014. 16:19

    kako nepotrebno...

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala