Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ivan Šarić priznao da je mutant!
Donosimo ekskluzivne fotografije popularnog komičara koji se javno izjasnio kako pripada X-men vrsti

Ivan Šarić priznao da je mutant!

Foto: Blitz

Najpoznatiji hrvatski komičar prvi je Hrvat koji je javno objavio da pripada X-Men vrsti! Činjenica koju je dugo skrivao došla je na vidje­lo nakon što je Šarić samom Magnetu oteo kacigu, čime je potvrdio status najjačeg mutanta o čemu je sinoć kasno izvijestio fanove na svojoj službenoj web i Facebook stranici. Na istoj lokaciji Šarić je pozvao i druge hrvatske X-Mene da se otkriju te ih izazvao na borbu za Mag­netovu kacigu.

Još uvijek nije poznato komičarevo mutantsko ime niti popis moći koje pos­jeduje, no sigurno je da se radi o dosada neviđenim sposobnostima budući da iza Šarića stoji cijeli niz mega uspješnih projekata koje je Ivan samim ču­dom realizirao.

Borba za pravu pravcatu Magnetovu kacigu (repliku identičnu onoj iz filma X-Men: Dani buduće prošlosti, kolekcionarski primjerak limitiranog izdanja s certifikatom i rednim brojem)

Ovo će također biti i jedinstveni doprinos Hrvatske mutantskoj rasi koja je trenutno okupljena u kinima kako bi osigurala opstanak svoje vrste u, prema publici i kritičarima širom svijeta, najboljem filmu X-Men serijala do sada Dani buduće prošlosti u kojem su u glavnim ulogama Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Evan Peters, Patrick Stewart, Ana Paquin, Halle Berry, Ian McKellen, Ellen Page i Nicholas Hout.

Tko kaže da im se u sljedećem nastavku neće pridružiti i netko od domaćih mutantskih snaga, stoga podržimo akciju njihovog izlaska u javnost odmah danas shareanjem poziva po društvenim mrežama i web stranicama!

A važnost Magnetove kacige za opstanak mutanatske i ljudske vrste možete provjeriti u traileru za film Bryana Singera X-Men: Dani buduće prošlosti ovdje:

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala