Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nagradna igra: Vodimo vas na premijeru filma 'Dva lica siječnja'!
Lajkajte našu Facebook stranicu, podijelite s drugima nagradnu igru i budite među prvima u Hrvatskoj koji će pogledati film

Nagradna igra: Vodimo vas na premijeru filma 'Dva lica siječnja'!

Ususret premijeri filma Dva lica siječnja Discovery vas nagrađuje s dvije pozivnice za svečanu premijeru 26.5. u Cinestaru Novi Zagreb (Avenue Mall) s početkom u 20h (pozivnica vrijedi za 2 osobe)!

Sve što trebate je 'lajkati' našu Facebook stranicu i podijeliti sliku s našom nagradnom igrom!

Nagradna igra traje do petka u 13 sati nakon čega slučajnim odabirom biramo dobitnike koje ćemo objaviti na Facebook-u.

Ne zaboravite! Kako ne bi propustili naše nove nagradne igre, vijesti i "tračeve" iz svijeta filma, televizije i showbiza, osim 'lajkati' stranicu trebate pokazivačem miša doći na 'Sviđa ti se' i kada se otvori padajući 'meni' označiti kvačicom 'PRIMAJ OBAVIJESTI'(engleski 'Liked', 'GET NOTIFICATIONS').

O FILMU

Dva lica siječnja napeti je triler u kojemu glavne uloge tumače za Oscara nominirani Viggo Mortensen (Gospodar prstenova, Cesta, Povijest nasilja), za Zlatni globus nominirana i osvajačica Canneske nagrade za najbolju žensku ulogu Kirsten Dunst (Spider-Man, Melankolija, Marie Antoinette) te Oscar Isaac(U glavi Llewyna Davisa). Film je snimljen po istomenom romanu Patricije Highsmith u adaptaciji za Oscara nominiranog Hosseina Aminija (Vožnja).

Budite prvi koji će pogleda ti ovaj napet krimić i to u ponedjeljak, 26.5. u kinu Cinestar Avenue Mall, dvorana 7, s početkom u 20h!

Film u redovnu kino distribuciju dolazi 29.5.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala