Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Top 5 britanskih filmova koje ste propustili
Odmor od holivudskih blockbustera pronađite u nekim od ovih fantastičnih komedija, kriminalističkih ili ljubavnih priča

Top 5 britanskih filmova koje ste propustili

5. Osjetila ljubavi (2011.) je romantična drama s elementima fantastike. Ewan McGregor je vrhunski kuhar koji živi u svijetu šireće epidemije koja napada sva ljudska osjetila. U jeku epidemije on i Susan (Eva Green) se zaljubljuju.

 
4. Ispit (2009.). Ovaj napeti triler odvija se unutar jedne prostorije s osam glavnih aktera. Oni su kandidati za jako poželjan korporacijski posao, a ovo im je finalna selekcija. Ispit je jednostavan, ali zbunjujuć, a u vrlo kompetitivnoj atmosferi situacija postaje sve čudnija.

 
3. Grabbers (2012.) je urnebesna horor-farsa čija se radnja odvija na izoliranom otoku uz obalu Irske. Nakon niza čudnih događaja stanovnici otoka otkriju kako je u toku invazija neobičnih izvanzemaljaca. Jedini način da spriječe njihov napad je alkohol.

 
2. Skeletons (2010.) je još jedna komedija s prizvukom fantastike. Naime dva glavna lika su egzorcisti koji pružaju usluge uklanjanja kostura iz ormara svima kojima je to potrebno. Na koje sve neugodne tajne nailaze putujući Velikom Britanijom izvlačeći kosture, saznajte gledajući film. 

 
1. Čuvar zakona (2011.) je izvrstan kriminalistički triler s britanskom dozom humora. Brendan Gleeson glumi ratobornog irskog policajca koji istražuje međunarodni lanac krijumčara droge kojemu se pridružuje stereotipni FBI agent (Don Cheadle). Sasvim različitih temperamenata njih dvojica se u početku ne slažu. Čuvar zakona je dirljiva i duhovita priča koju nikako ne smijete propustiti.

 M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala