Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ubojica prema kojem je snimljen 'Bernie' pušten na slobodu!
Bernie Tiede kojeg je u filmu utjelovio Jack Black neko vrijeme živjet će u kući redatelja i scenarista filma!

Ubojica prema kojem je snimljen 'Bernie' pušten na slobodu!

Sprema se nastavak za crnu komediju Bernie Richarda Linklatera iz 2011. godine - ali ne na velikom ekranu, već u stvarnom životu!

Film Bernie u kojem su glavne uloge ostvarili Jack Black, Shirley MacLaine i Matthew McConaughey bio je inspiriran istinitom pričom o Bernieju Tiedu, pogrebniku koji je 1996. godine počinio ubojstvo 81-godišnje udovice Marjorie "Marge" Nugent, koja je pak bila njegova bliska prijateljica.

Nakon što ju je ubio, Bernie je njezino tijelo raskomadao pa je prošlo čak 9 mjeseci prije nego što je nađena, a priča je trebala završiti 1999. godine kad je Bernie osuđen na doživotni zatvor.

No, preokret u priči: Bernie će biti pušten uz 10 tisuća dolara jamčevine, a dok sud ne potvrdi njegovo konačno puštanje provest će vrijeme ni više ni manje nego u kući Richarda Linklatera, redatelja i scenarista spomenutog filma!

Linklater je najzaslužniji za Bernijevo puštanje jer je njegov film potaknuo Bernijeve odvjetnike da mu žalbu temelje na seksualnom napastovanju dok je bio dijete. Nakon razgovora sa psihijatrom, ustanovljeno je kako Bernie nije mogao psihički podnijeti emocionalno agresivnu Marge zbog čega ju je naposljetku i ubio.

"Nekolicina nas je odlučna pomoći ovom čovjeku što je više moguće", poručio je Linklater za Texas Tribune.

Berniejevo puštanje je naravno izazvalo mnogo negodovanja, a skeptici diljem svijeta već sad postavljaju pitanje hoće li Linklater preživjeti novog gosta...

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala