Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi film Jossa Whedona dostupan za posudbu za 5 dolara
Ukoliko vas zanima novi Whedonov film 'In Your Eyes' već ga možete posuditi i to za samo 5 dolara

Novi film Jossa Whedona dostupan za posudbu za 5 dolara

Foto: PR Photos

Whedon je te planove objavio u video poruci koja je prikazana nakon sinoćnje premijere filma na Tribeca filmskom festivalu. Nije mogao prisustvovati premijeri jer je trenutno u produkciji nastavka Osvetnika. U poruci je među ostalim rekao kako premijera u Tribeci 'nije samo svjetska premijera već i međunarodni dan izlaska filma'.

Film je dostupan za posudbu na 72 sata za 5 dolara preko Vimeo video playera, koji je na stranici filma. Producent filma, Michael Roiff je na pressici nakon premijere također rekao kako je film dostupan na svim stranicama koje imaju posudbu filmova te da je preveden na pet jezika.

Samostalna distribucija je obećavajući potez za filmaše poput Whedona koji je već stekao svoj status među obožavateljima sa serijama poput Buffy, ubojica vampira i Fireflya te filmovima Koliba u šumi i Osvetnici. "S obzirom da Joss ima takvu povezanost sa obožavateljima zaključili smo da je ovo savršena prilika za isprobati nešto što nismo mogli sa prijašnjim filmovima.", Roiff je rekao za The Wrap i dodao: "Cijeli razgovor koji je doveo do toga počeo je pitanjem 'što je najluđe što možemo napraviti i da bude potpuno drugačije?'. Odlučili smo da smo film napravili za publiku te da ćemo ga dati izravno njima."

Brin Hill primio se redateljske palice filma In Your Eyes u kojem glume Zoe Kazan i Michael Stahl-David kao Rebecca i Dylan - nezainteresirana žena i karizmatični bivši zatvorenik koji imaju neobjašnjivu povezanicu. Uz njih su u filmu i Jennifer Grey, Steve Howey i Nikki Reed. Ukoliko želite pogledati film ovdje ga možete posuditi za samo 5 dolara.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala