Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vraća se 'Tatica u suknjici'!
Veliki hit iz 1993. godine s Robinom Williamsom ipak će dobiti svoj nastavak

Vraća se 'Tatica u suknjici'!

Čini se kako će Robin Williams još jednom obući suknjicu!

The Hollywood Reporter ekskluzivno donosi da studio Fox 2000 radi na nastavku za koji će David Berenbaum (Kronike Spiderwick, Vilenjak) napisati scenarij, a režije bi se opet trebao primiti Chris Columbus dok ćemo u neponovljivoj naslovnoj ulozi ponovno gledati Robina Williamsa.

Podsjetimo, Tatica u suknjici bio je Robin Williams, neuspješni glumac i rastavljeni otac troje djece koji je, kako bi i dalje bio blizu njih nakon rastave, dodijelio sebi ulogu škotske dadilje Euphegenije Doubtfire i tako se 'ubacio' u njihov dom.

Komedija puna nesporazuma i obiteljskih pouka imala je budžet od 25 milijuna dolara, a u cijelom je svijetu zaradila 441 milijun te je glavnom glumcu priskrbila Zlatni globus za najboljeg glumca u mjuziklu/komediji, dok je Tatica u suknjici bio proglašen najboljim u kategoriji komedija/mjuzikl, a ekipa koja je radila na šminki osvojila je Oskara.

O nastavku se govori još od 2001. godine kad se uz scenarij vezalo ime Bonnie Hunt, ali projekt je propadao iz godine u godinu ponajviše jer Columbus i Williams nisu htjeli imati veze s njim. No, dolaskom Berenbauma na scenarističko mjesto ovaj dvojac je ipak postao zainteresiran te se sad i vesele nastavku te vjeruju u njegov uspjeh.

Može li Tatica u suknjici 2 ponoviti svoj uspjeh, saznat ćemo uskoro, a hita iz 1993. godine možete se prisjetiti u ponedjeljak, 21.4. u 21 sat kad će se Tatica u suknjici prikazivati na našoj televiziji (HRT 2).

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala