Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sve što trebate znati o '2014 MTV Movie Awards'
Budite večeras od 02:30h uz MTV i spektakularnu dodjelu filmskih nagrada

Sve što trebate znati o '2014 MTV Movie Awards'

Foto: MTV

Poznata kao neobuzdana, jedinstvena i urnebesno zabavna, 2014 MTV Movie Awards će još jednom upriličiti filmsku noć za pamćenje! Spajajući glazbenu srž MTV-ja s čudom i čarolijom komedije, drame i avanture, ova ceremonija obećava još više smijeha, iznenađenja i jedinstvenih trenutaka s najvećim zvijezdama Hollywooda okupljenim kako bi odali počast miljenicima filmske publike iz protekle godine.

Dodjelu će voditi Emmyjem nagrađeni voditelj emisije Late Night, Conan O'Brien, a prenosit će se UŽIVO na MTV-ju u noći između s nedjelje na ponedjeljak, 13. na 14. travanj, iz dvorane Nokia Theatre L.A. u Los Angelesu. Pre-Show počinje u 02:30, a odmah nakon toga, od 03:00, ne propustite pogledate i ceremoniju dodjele nagrada.

Filmovi Američki varalice i Vuk s Wall Streeta vode s osam nominacija svaki! Sljede ih Igre gladi: Plamen sa sedam i Obitelj Miller sa šest, dok filmovi 12 godina ropstva, Anchorman 2: The Legend Continues, Dobri dileri iz Dallasa, Hobit: Smaugova pustoš i Ovo je kraj imaju po četiri nominacije.

Osim voditelja Conana O’Briena, zvijezde večeri bit će Channing Tatum, koji će biti odlikovan MTV Trailblazer (MTV Predvodnik) nagradom i glumac i producent Mark Wahlberg, ovogodišnji dobitnik MTV Generation nagrade.

Kao što se od svake MTV dodjele očekuje, i na 2014 MTV Movie Awards bit će upriličeni sjajni glazbeni nastupi najvećih zvijezda. Eminem i Rihanna, premijerno će uživo izvesti njihov mega hit Monster, Ellie Goulding će nastupiti s pjesmom iz filma Različita Beating Heart, Zeddu će se pridružiti Matthew Koma i Miriam Bryant u izvođenju Find You, a Twenty one pilots će na MTV pozornici izvesti hit Car Radio.

Za filmofile koji vole prvi pogledati inserte iz nadolazećih blockbustera MTV dodjela filmskih nagrada je pravo mjesto za to! Do sada nikada emitirane scene iz filmova X-Men: Dani buduće prošlosti predstavit će Ellen Page tijekom dodjele. Andrew Garfield, Emma Stone i Jamie Foxx, zvijezde nastavka slavne franšize Čudesni Spider-Man 2, najavit će ekskluzivni insert iz ovog filma, dok će Shailene Woodley i Ansel Elgort, otkriti djelove iz njihove romantične drame Krive su zvijezde.

Mlada glumica i pjevačica, Zendaya, Tyler Posey i MTV lica Josh Horowitz i Christina Garibaldi vodit će 2014 MTV Movie Awards Pre-Show koji će se uživo prenositi na regionalnom MTV-ju u 02:30 u noći između nedjelje i ponedjeljka.

2014 MTV Movie Awards će biti događaj koji nikako ne smijete propustiti!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala