Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Russell Crowe od rockabilly pjevača do oskarovca
'Slomljeni grad' sa Russellom Croweom i Markom Wahlbergom večeras od 20:00 sati samo na CineStar TV Premiere kanalima

Russell Crowe od rockabilly pjevača do oskarovca

U slomljenom gradu, gradu koji obiluje nepravdom, bivši policajac Billy Taggart (Mark Wahlberg) želi se osvetiti glavnom lokalnom moćniku, gradonačelniku Nicholasu Hostetleru (Russell Crowe), nakon što ga je ovaj prevario i smjestio mu. Billyjeva neumorna potraga za pravdom i njegov čvrst ulični karakter čini ga nezaustavljivom silom te gradonačelnikovom najgorom noćnom morom.

Film Slomljeni grad 2013. godine doživio je veliki uspjeh u hrvatskim kinima, a zanimljivo je da je jedan od producenata filma i Mark Wahlberg, danas slavni glumac koji je svoju karijeru započeo kao teen idol. No Mark je fantastičnom ulogom u filmu Pokojni, za koju je bio nominiran za Oscara, dokazao kako njegovo vrijeme tek dolazi.

S druge strane, njegov partner u filmu Slomljeni grad, Russell Crowe na početku svoje karijere bio je pjevač. S velikom kokoticom, rockabilly odjećom, gitarom i 20 godina manje, Russell je izgledao vrlo atraktivno. Bend u kojem je bio vodeći pjevač zvao se Russ Le Roq, a prvi hit koji su snimili bio je I Want to Be Like Marlon Brando. Russell je kasnije priznao kako je snimio i napisao pjesmu iako tada nije pogledao niti jedan film s Brandom.

Russell Crowe je na kraju postao poznat kao glumac, posebno nakon osvajanja Oscara za naslovnu ulogu u filmu Gladijator, a ovog karizmatičnog glumca nemojte nikako propustiti ovu subotu u Slomljenom gradu u 20:00 sati na CineStar TV Premiere 1 kanalu!

Mladog Russella sa mikrofonom u ruci možete pogledati na:

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala