Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što ljuti Robina Williamsa?
Crna komedija 'The Angriest Man in Brooklyn' nam donosi priču o najmrzovoljnijem čovjeku u Brooklynu

Što ljuti Robina Williamsa?

Postoje ljudi na svijetu koji su neprestano optimistični i dobrog raspoloženja. Henry Altman nije jedan od njih. Henry je jedan mrzovoljan, negativni tip. No čini se kako bi se i to moglo promijeniti.

Film The Angriest Man in Brooklyn donosi Henryjevu priču u kojoj je on u utrci s vremenom kako bi se iskupio svojoj obitelji i prijateljima prije nego umre. U ulozi mrzovoljnog protagonista nalazi se Robin Williams, a uz njega su tu i Mila Kunis, Peter Dineklage i Melissa Leo.

Dvominutni trailer koji imamo prilike danas vidjeti fokusira se najviše na glavnog lika čiju osobnost naučimo već u prvih par sekundi - sve ga živcira i ništa ga ne usrećuje. Nakon prometne nezgode nađe se u bolnici gdje mu doktorica (Kunis) objavi kako ima aneurizmu na mozgu. Ni njoj dan nije bio dobar i nije dobre volje jer joj je mačka iskočila kroz prozor, a Henry ju još dodatno iživcira te mu kaže kako ima još 90 minuta života iako ne zna koliko mu je zapravo još ostalo.

Umjesto da ostane u bolnici kako bi ga operirali, Henry bježi kako bi pokušao ispraviti sve što je napravio loše u odnosima s prijateljima i obitelji prije nego umre. Kada doktorica shvati što je napravila kreće u potragu za njim po Brooklynu kako bi ga pronašla prije nego se preforsira.

Redatelj ove crne komedije je Phil Alden Robinson. Scenarij koji je zapravo remake izraelskog filma Mar Baum Assi Dayana potpisuje Daniel Taplitz. Film bi se u određenim kinima trebao naći krajem svibnja.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala