Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Različita' kao nova 'Sumrak saga'
Romantična avantura u SAD-u je imala odličan start, dok se novi 'Muppeti' ne mogu pohvaliti nekim uspjehom

'Različita' kao nova 'Sumrak saga'

Romantična akcijska avantura Različita svoj je prvi vikend prikazivanja zasjela na prvo mjesto box office-a i to sa zaradom od 56 milijuna dolara samo u SAD-u!

Iako je Sumrak saga u svom prvu vikendu zaradila 20% više, ovaj uspjeh zasigurno opravdava povjerenje koje je studio imao u film te su nastavci i više nego sigurna opcija. Summit Entertainment na vrijeme je prepoznao potencijal franšize te razvio odličnu marketinšku kampanju što je rezultiralo ovakvim uspjehom.

Na drugom mjestu smjestila se još jedna pridošlica koja nije prošla niti približno dobro kao Različita. Riječ je o komediji Muppeti u bijegu koja je u SAD-u startala sa samo 16 milijuna dolara, što je skoro duplo manje od prvog dijela Muppeti iz 2011. godine.

Animirana avantura Avanture gospodina Peabodya i Shermana pala je s prvog na treće mjesto i do današnjeg dana broji 183 milijuna dolara diljem svijeta.

300: Uspon carstva svoj treći tjedan završila je na četvrtom mjestu sa zarađenih 289 milijuna, a petorku zaključuje novi ulaz, drama God's Not Dead koja je svojim reklamama ciljala isključivo na vjerske zajednice stoga zarađenih samo 8,5 milijuna dolara u SAD-u nimalo ne čudi.

Ovaj četvrtak u američkim kinima počinje igrati kontroverzni Noah i akcijski triler Sabotaža s Arnoldom Schwarzeneggerom koji kod nas stižu 17., odnosno 10.4.

Različita i Muppeti u bijegu u naša kina stižu ovaj vikend, a uz njih još i dječja komedija Duh babe Ilonke te komedija WTF Rémija Gaillarda.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala