Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Proljeće uz 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'
Od sutra će se kandidati boriti za titulu najboljeg amaterskog kuhara u pripremi jela iz tradicionalne hrvatske kuhinje

Proljeće uz 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Foto: RTL

Pod voditeljskom palicom Antonije Blaće show Tri, dva, jedan – kuhaj! zamirisat će u domovima gledatelja već sutra na RTL-u!

U novoj kulinarskoj emisiji će se 14 kandidata, od kojih najmlađa ima 19 godina, a najstariji čak 72, boriti za titulu najboljeg amaterskog kuhara pripremajući najpoznatija hrvatska tradicionalna jela, i to baš onako kako su ih nekad pripremale naše bake.

Prvih 7 tjedana bit će posvećeno hrvatskim regijama i njezinim tradicionalnim gastronomskim kulturama, bilo kontinentalnoj ili mediteranskoj, a u tjednima iza kandidati će pripremati specijalitete bosanske i talijanske kuhinje.

Na kraju svakog tjedna show napušta natjecatelj koji se najlošije snašao u kuhinji, a u posljednjem, 10. tjednu, u finalnom 'obračunu' će samo jedan od njih osvojiti titulu prvog hrvatskog kuhara amatera i novčanu nagradu od 100.000 kuna!

Glavni zadatak je pripremiti tradicionalna hrvatska jela po tradicionalnom receptu u duhu hrvatske autohtone kuhinje bez umjetnih pojačivača okusa.

Osim uz savjete žirija koji smo nedavno predstavili, kandidatima će u potrazi za namirnicama pomoći glavni gastronom Marin Medak, prema mnogima jedan od najpoznatijih kuhara mlađe generacije i vlasnik restorana RougeMarin u Zagrebu.

Ne propustite početak proljeća uz Antoniju Blaće i Tri, dva, jedan – kuhaj!, uzbudljiv kulinarski show koji nas vraća pomalo zaboravljenim, ali nikada prežaljenim tradicionalnim jelima – od ponedjeljka 24.3. u 21:10h!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala