Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ekipa filma 'Noah' planirala susret s Papom
Iz studija Paramount otkrili su kako je sastanak velika glumčeva želja

Ekipa filma 'Noah' planirala susret s Papom

Russell Crowe i predsjednik Paramounta Rob Moore trebali su se naći s papom Franjom kako bi razgovarali o kontroverznom filmu Noah, prenio je Variety i izazvao burne reakcije.

Portal je prenio kako je Papa trebao dati službeni blagoslov 'biblijskom' spektaklu čime bi se malo smirile strasti nakon štu su razne religijske skupine inzistirale na tome da film nije biblijski spektakl niti povijesna avantura/drama, već samo avantura/drama.

Ubrzo je iz Paramounta stigla obavijest kako sastanak nije nikad niti bio zakazan, već da je samo bio u planu. Naime, Russell Crowe se trenutno nalazi u Rimu zbog promocije spomenutog filma te je izrazio veliku želju da upozna Papu na tjednoj molitvi na Trgu Svetog Petra.

Vatikanu se ideja nije svidjela jer smatraju kako bi njegova slava mogla poremetiti događaj, na što su iz studija odgovorili kako shvaćaju razlog te odustali od daljnjeg plana.

Ukoliko vam je pomisao da se Papa sastaje s filmskom ekipom apsurdna, podsjetimo kako se nedavno upoznao s Philomenom Lee prema čijoj je istinitoj priči Weinstein Co. snimio vrlo uspješnu dramu nominiranu za 4 Oscara Philomena s Judi Dench u naslovnoj, glavnoj ulozi.

Noah je izazvao mnogo kontroverzi među religijskim zajednicama, no iz studija se i dalje nadaju kako će privući što više gledatelja različitih svjetonazora. Film u američka kina stiže 28.3., a u naša već 17.4.

U nastavku možete vidjeti novi službeni trailer s porukom objašnjenja (nalazi se nakon najave, oko 1:25).

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala