Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kristen Wiig je tužna dadilja u filmu 'Hateship Loveship'
Film se temelji na kratkoj priči Alice Munro iz zbirke 'Služba, družba, prošnja, ljubav, brak'

Kristen Wiig je tužna dadilja u filmu 'Hateship Loveship'

Stigao je prvi službeni trailer za dramu Hateship Loveship koja je svoju premijeru doživjela na prošlogodišnjem kanadskom filmskom festivalu u Torontu, gdje je film dobio većinom pozitivne kritike. Posebno je hvaljena izvedba Kristen Wiig koja se našla u ulozi koja nije tipična za nju. 

Wiig se nalazi u ulozi Johanne Parry, vrlo sramežljive, jednostavne žene koju unajmi gospodin McCauley kao kućepaziteljicu i skrbnicu za njegovu unuku Sabithu. Trailer nam otkriva zaplet radnje - Sabitha koristi e-mail kako bi stvorila lažnu vezu između njenog oca koji je udovac i Johanne. Prijateljske poruke i intimni razgovori natjeraju Johannu da spremi stvari i krene u Chicago kako bi ga posjetila no kada dođe otkrije okrutnu istinu.

U glavnoj ulozi nalazi se već spomenuta Kristen Wiig. Sabitha je mlada Hailee Steinfeld dok njenog oca glumi Guy Pearce. U ulozi gospodina McCauleya nalazi se Nick Nolte. Uz njih su tu još i Christine Lahti, Jennifer Jason Leigh i Sami Gayle. Scenarij potpisuje Mark Poirier dok redateljsku palicu drži Liza Johnson. Film sa kino distribucijom kreće već u travnju ove godine.

Film se temelji na jednoj od priča iz zbirke pripovjedaka Alice Munro Služba, družba, prošnja, ljubav, brak za koji je Munro, inače višestruko nagrađivana kanadska spisateljica koja je također i prošlogodišnja dobitnica Nobelove nagrade za književnost kao majstorica kratke priče, čak na dodjeli nagrada Kiklop na pulskom sajmu knjiga dobila nagradu za najboljeg inozemnog autora.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala