Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uskoro stiže 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'
Kandidate amatere ocjenjivat će dvočani žiri: Željka Klemenčić i Tomislav Špiček

Uskoro stiže 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Foto: RTL

S proljećem na RTL Televiziju stiže i Tri, dva, jedan – kuhaj!, gastronomsko-natjecateljski show u kojem će uživati svaki zaljubljenik u tradicionalna hrvatska jela, a da kandidatima amaterima u emisiji bude još zanimljivije, pobrinut će se stalni dvočlani žiri: Željka Klemenčić i Tomislav Špiček!

Natjecatelje će kroz izazove kuhanja ponovno voditi Antonija Blaće, a od članice žirija Željke kandidati i gledatelji imat će što naučiti. Izdavačica i glavna urednica časopisa Mrvica bila je idejna začetnica i prva urednica mjesečnika Dobra hrana Jutarnjeg lista. Njezina Mrvica multimedijalni je magazin za ljude poput nje, kojima se cijela životna filozofija vrti oko prirodne, jednostavne i slasne hrane.

Svaki tjedan pokrivat ćemo drugu regiju Hrvatske, što će meni biti jako zanimljivo“, priznala je Željka, koja se itekako veseli prenijeti svoje znanje i entuzijazam kandidatima, zajedno s drugim članom žirija, jednim od najpoznatijih i najsimpatičnijih kuhara u Hrvatskoj, Tomislavom Špičekom.

Tradicija mi je itekako bitna i zato mi je drago što će se na njoj temeljiti naš show. Rijetke su emisije u kojima se ta baština čuva...“, izjavio je.

Osim što će testirati svoja znanja o domaćoj, tradicionalnoj kuhinji, natjecatelji i gledatelji će u showu Tri, dva, jedan – kuhaj! dobiti priliku prisjetiti se okusa jela naših baka. Otvorit će se tu mnoga važna pitanja - u čemu je razlika između makarske i imotske torte, što je tajna pravog fišpaprikaša ili pašticade, žgvaceta ili tripica...

Još nam je samo preostalo da saznamo kandidate, a tko će zadovoljiti žiri svojim kulinarskim umijećem kao najbolji kuhar amater, doznat ćemo ovog proljeća u novom kulinarskom showu RTL-a Tri, dva, jedan – kuhaj!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala