Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Raspjevana Quvenzhané Wallis i drska Cameron Diaz u prvom traileru za 'Annie'
'Annie' je remake istoimenog klasičnog mjuzikla iz 1982. godine

Raspjevana Quvenzhané Wallis i drska Cameron Diaz u prvom traileru za 'Annie'

Quvenzhané Wallis, Jamie Foxx i Cameron Diaz dobili su nezavidan zadatak modernizirati klasični mjuzikl Annie koji je osvojio srca gledatelja davne 1982. Will Gluck odabran je da drži redateljsku palicu za ovaj moderni mjuzikl za koji scenarij potpisuju Emma Thompson, Aline Brosh McKenna te sam redatelj Gluck.

Film će, među ostalima, producirati i Jay-Z, Will Smith i Jada Pinkett Smith, čija je kćer Willow originalno bila odabrana za naslovnu ulogu, ali su od nje odustali, navodno zbog godina. Tako da je naslovnu ulogu u ovom remaku ponijela mlada Quvenzhané Wallis, koja je prošle godine bila nominirana za Oscara u kategoriji najbolje glavne glumice za svoju izvedbu u filmu Zvijeri južnih divljina, čime je sa svojih 9 godina postala najmlađa nominirana u toj kategoriji.

Kao i u svima poznatom mjuziklu, Annie se bavi pričom o djevojčici Annie koja živi u sirotištu kod zločeste gđice Hannigan no kada upozna imućnog biznismena Benjamina Stacksa čini se kako joj se sreća napokon osmjehnula. No Stacks je zapravo kandidat za gradonačelnika te mu je potrebna priča kojom će osvojiti srca ljudi. Priliku za to vidi kroz Annie.

Onu modernu notu daju poneki komentari gđice Hannigan koji se tiču Georgea Clooneya te Facebooka. Cijeloj priči doprinosi isoundtrack. Jay-Z je malo 'doradio' klasične pjesme poput It's a Hard Knock Life i Tomorrow dajući im više pop prizvuk.

Jamie Foxx utjelovio je modernog 'Taticu' Warbucksa, Benjamina Stacksa dok se Cameron Diaz savršeno snalazi u ulozi drske i zločeste gđice Hannigan. Uz njih su tu još i Bobby Cannavale, Rose Byrne i Adewale Akinnuoye-Agbaje. Film u kinima očekujemo tek krajem godine, u drugoj polovici prosinca.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala