Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jared Leto bi zamijenio mjesta s Matthewom McConaugheyem
Dobitnici Oscara za najbolje glavne i sporedne glumce otkrili su svoje buduće planove

Jared Leto bi zamijenio mjesta s Matthewom McConaugheyem

Foto: PR Photos

Dobitnici 'najvažnijih' Oscara otkrili su svoje buduće planove, a svojom željom posebno će vas iznenaditi Jared Leto!

Cate Blanchett, koja je od jučer vlasnica svog drugog zlatnog kipića, je u intervjuu za The Hollywood Reporter rekla kako se planira malo odmoriti od crvenih tepiha. No, ne zadugo jer već ima dogovoreno nekoliko projekta od kojih se izdvajaju završni dio trilogije Hobit (The Hobbit: There and Back Again), Disney avanturu Pepeljuga i lezbijsku dramu Carol u kojoj će joj partnerica biti Rooney Mara.

Matthew McConaughey osvojio je svog prvog Oscara i to za najbolju glavnu ulogu te naveo kako i dalje nastavlja sa projektima koji mu se čine izazovni: "Treba riskirati i uzeti nešto za što mi se ne čini kako bih se mogao unijeti u ulogu. No, s vremenom postanem taj lik."

McConaughey u posljednje vrijeme dobiva samo riječi hvale za svoje uloge, posebno za HBO seriju Pravi detektiv za koji bi mogao osvojiti sve male i velike televizijske nagrade. Uskoro ćemo ga gledati u SF-u Interstellar gdje su mu partnerice Anne Hathaway i Jessica Chastain.

Jared Leto, glumac koji je i prije primitka Oscara za sporednu ulogu iznimno hvaljen zbog izvedbe Rayona u Dobri dileri iz Dallasa, kao i uvijek nema nekih posebnih planova, osim turneje sa svojim bendom Thirty Seconds to Mars.

Našalio se i kako je spreman za obrnutu preobrazbu: "Matthew se od frajera u romantičnim komedijama pretvorio u pravog dramaturga. Ja bih volio zamijeniti mjesta s njim. Glumiti s Julijom Roberts u romantičnoj komediji. Ili Meryl Streep", simpatično je rekao Jared.

Lupita Nyong'o jedina nema neke posebne planove, već će se oslanjati isključivo na svoju savjest i ponovno pomno birati uloge. 13.3. u naša kina stiže njezin novi film, akcijski triler Non-Stop u kojem glumi uz Liama Neesona i Julianne Moore.

Jedva čekamo njihove buduće projekte!

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala