Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Klondike' Ridleya Scotta od večeras na Discovery Channelu!
Snažnu priču o posljednjoj velikoj zlatnoj groznici u američkoj povijesti možete premijerno pratiti srijedom u 22 sata

'Klondike' Ridleya Scotta od večeras na Discovery Channelu!

Foto: Discovery

Klondike je prva igrana serija Discovery Channela u izvršnoj produkciji Ridleya Scotta, a uloge u njoj imaju uistinu vrhunske glumačke zvijezde!

Zvjezdanu glumačku ekipu čine Richard Madden (Igra prijestolja), Abbie Cornish (RoboCop, Savršena formula), Tim Roth (Laži mi, Planet majmuna) i Sam Shepard (Kolovoz u okrugu Osage, Čelična pravda), a serija je snimljena prema romanu Charlotte Grey Gold Diggers: Striking It Rich in the Klondike.

“Klondike predstavlja posljednju veliku zlatnu groznicu, onu koja je izazvala poplavu slabo opremljenih i neiskusnih tragača za zlatom u surovoj divljini Yukona. Osobne avanture epske su poput krajolika, a ambicije, pohlepa, seks i ubojstva, kao i ekstremni napori koji vode do bogatstva, bilježeni su u kronikama Jacka Londona osobno” , riječi su kojima Ridley Scott opisuje svoj projekt za Discovery.

Discovery je već duže vrijeme tražio idealnu ideju za dramsku seriju. Knjiga Charlotte Gray pokazala se savršenom za igranu produkciju. Uz odličnu glumačku ekipu, Klondike pruža kombinaciju stvarnih činjenica i fikcije o ljudskoj ambiciji za boljim životom” , istaknula je Alexandra Tiganas, Discovery Networks direktorica za jugoistočnu Europu.

Premijerom u SAD-u, u ponedjeljak 20. siječnja serija je Discovery Channelu osigurala najgledaniji prime time termin ponedjeljkom u povijesti mreže, s 3,4 milijuna gledatelja.

Klondike je spektakularna priča o ambicijama, željama, pohlepi i iskupljenju – na Discovery Channelu pratite je premijerno srijedom od 5. ožujka u 22 sata!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala