Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vraćaju se Heroji!
Sljedeće godine nas očekuje ponovno rođenje popularne serije "Heroji" pod nazivom "Heroes Reborn"

Vraćaju se Heroji!

NBC je odlučio ponovno oživjeti popularnu seriju Heroji koja se nakon četiri sezone emitiranja prestala prikazivati 2010. godine. Sljedeće nas godine očekuje novih 13 epizoda napravljenih u formatu mini serija, a tvorac originalne serije Tim Kring također će biti dio stvaralačke ekipe za Heroes Reborn.

NBC je jučer prikazao samo teaser koji najavljuje kako sljedeće godine možemo očekivati 'ponovno rođenje' Heroja no nisu otkrili ništa više tako da ne znamo niti otprilike o čemu će se raditi u novim nastavcima. Odluka da se ožive Heroji potaknuta je neprestanom popularnošću znanstveno-fantastičnog žanra koji podiže gledanost i kablovski i lokalnim televizijskim kućama.

Ove sezone NBC planira i početi sa ekranizacijom Constantina iz DC Comicsa dok je ABC već postigao uspjeh da svojim Agents of S.H.I.E.L.D. Heroes Reborn je za NBC već prepoznatljivi brand što predstavlja značajnu prednost što se marketinškog dijela tiče. Originalna serija koja se prikazivala od 2006. do 2010. pomogla je pokrenuti karijere danas popularnih glumaca među kojima su Zachary Quinto, Milo Ventimiglia i Hayden Panettiere.

Predsjednica NBC Entertainmenta, Jennifer Salke o oživljavanju popularne serije je rekla: "Serije sa takvim odjekom kakav su imali Heroji ne događaju se često tako da smo smatrali kako je došlo vrijeme da ju ponovno oživimo. Oduševljeni smo što je tvorac Tim Kring jednako uzbuđen kao i mi. No dok se ne približimo datumu prikazivanja, koji će biti sljedeće godine, produkcija serije držat će se u najstrožoj tajnosti no nećemo isključiti mogućnost pojavljivanja nekih starih likova poznatih iz originalne serije."

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala