Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fantastičan prvi trailer za Guardians of the Galaxy
Napokon je stigao prvi trailer za novu Marvelovu avanturu u kojem upoznajemo glavne likove

Fantastičan prvi trailer za "Guardians of the Galaxy"

Sinoć se u showu Jimmyju Kimmelu pridružio Chris Pratt kako bi zajedno predstavili prvi pravi trailer za novu Marvelovu avanturu Guardians of the Galaxy u kojoj Pratt glumi Petera Quilla, poznatog kao Star Lord.

Trailer nam nagovještava kako nas očekuje fantastičan film no za one manje upućene u 'čuvare svemira', video nas upoznaje sa svakim likom posebno. Tako upoznajemo Draxa, koji ima kriminalni dosje sa 22 optužbe za ubojstvo i divlja po cijelom svemiru nakon što mu ubiju ženu i obitelj.

Onda je tu Gamora, plaćeni ubojica koju traže zbog najmanje 12 ubojstava. Gamora je zadnja preživjela od naroda Zehoberi. Rocket je antropomorfni rakun, koji je nakon genetskog eksperimenta napravljenog na njemu postao inteligentnije biće sposobno hodati na dvije noge.

Groot je humanoidna biljka sa Taluhije te je u posljednje vrijeme u kombinaciji sa Rocketom, kojem služi kao osobni snagator. Na kraju je tu i Peter Quill koji o sebi misli da je nitkov no zapravo je sitni kriminalac, tražen samo zbog manjih napada, opijanja na javnom mjestu i prijevare.

Na kraju trailera također imamo prilike vidjeti The Collectora kojeg glumi Benicio Del Toro, a kojeg smo imali prilike vidjeti u dodatnoj sceni na kraju prošlogodišnjeg filma Thor: Svijet tame.

Kao što smo već spomenuli, Petera Quilla glumi Chris Pratt. Zoe Saldana je Gamora, Bradley Cooper daje svoj glas Rocketu, a Vin Diesel Grootu. Dave Bautista nalazi se u ulozi Daxa. Film režira James Guun, a u kinima se očekuje ovo ljeto, točnije 1. kolovoza.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala