Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Paul Bettany aka Jarvis i kao Vision u 'Avengers: Age of Ultron'
Glumca ćemo u novom Marvelovom projektu vidjeti, a ne samo čuti kao što je to dosad bilo

Paul Bettany aka Jarvis i kao Vision u 'Avengers: Age of Ultron'

Nakon jučerašnjih vijesti o potencijalnoj glumici u Ant-Manu, Daily Mail je objavio nove vesele vijesti iz Marvela!

Paul Bettany, iz Marvel svijeta poznatiji kao Jarvis, glas sustava koji 'pomaže' Tonyju Starku aka Iron Manu, dobio je ulogu Visiona u novom nastavku Osvetnika (Avengers: Age of Ultron).

Produkcija filma trebala bi početi sljedeći mjesec, a režije i scenarija će se ponovno primiti Joss Whedon. Podsjetimo, u nastavku nas među ostalim ponovno čekaju Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Cobie Smulders, Chris Evans, Samuel L. Jackson i Mark Ruffalo.

Osim Paula Bettanyja kao Visiona listu novih glumaca i likova čine Aaron Taylor-Johnson (Quicksilver), James Spader (Ultron), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) dok se uloga Falcona pripisuje Anthonyju Mackieju, no to još nije potvrđeno.

Visiona je stvorio Ultron kako bi mu poslužio kao oružje protiv Osvetnika, ali on je promijenio stranu te sam postao Osvetnik i kasnije se oženio sa Scarlet Witch. Njegove moći uključuju infracrveno i mikrovalno zračenje, mogućnost povećanja ili smanjenja fizičke gustoće te sposobnost da bude nevidljiv.

Jedini koga u nastavku nećemo gledati je Loki (Tom Hiddleston) što je rastužilo mnoge fanove. No, odabir glumca za Visiona toliko ih je razveselilo da sad poručuju DC-u kako bi se trebao ugledati na Marvel i odabrati bolje glumce jer njihovi stripovi imaju veći potencijal koji dosad nije dobro iskorišten.

The Avengers: Age of Ultron u kina stiže 1.5.2015. godine, a Ant-Man dva tjedna kasnije.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    1 0
    SilkyCoco silkycoco @ 8.2.2014. 12:21

    Navodno, ionako većina ljudi niti ne zna tko je dao glas Jarvis-u tako da neće biti problema, Bettany će biti i Jarvis i Vision. ;)

  • #2
    0 0
    token token @ 8.2.2014. 6:50

    ako on sada glumi tog Visiona jel to znači da ćemo samo gledati Tony Stark bez svog metalnog ljubimca(IronMan). Nadam se da će svoj glas dati i Jarvis-u i da če se IronMan pojaviti u novom ruhu

  • #1
    0 1
    deadmau5 deadmau5 @ 8.2.2014. 0:54

    MARVEL-ovci pripremaju senzaciju :-)   ekipa je za 10 ^_^

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala