Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odlične vijesti za fanove 'House of Cards' i 'Orange Is The New Black'
Nakon glasina, Netflix je službeno objavio kako je jedna serija dobila novu sezonu, a druga povratak omiljenog lika

Odlične vijesti za fanove 'House of Cards' i 'Orange Is The New Black'

Nakon glasina kako će popularna serija House of Cards dobiti i treću sezonu, i to svega nekoliko dana prije premijernog prikazivanja druge, glumica Robin Wright i službeno je potvrdila veselu vijest, prenosi The Wrap.

Na pitanje što misli koliko bi serija mogla potrajati uz smijeh je komentirala: "Tek počinje druga sezona. Kad razmisliš da su druge serije ušle u petu, šestu, osmu sezonu, znaš da smo mi tek amateri!"

Glumica je za svoju ulogu Claire Underwood, supruge i partnerice u zločinu svog televizijskog supruga Kevina Spaceya, nedavno osvojila Zlatni globus, a druga sezona počinje 14.2. kad će Netflix ponovno 'izbaciti' svih 13 epizoda u komadu.

No, imamo sretnu vijest i za drugu popularnu Netflix seriju, Orange Is The New Black. Naime, jedan od glavnih likova u seriji je onaj Alex Vause (Laura Prepon, poznatija kao Donna iz Ludih 70-ih), no njezino pojavljivanje u drugoj sezoni bilo je upitno jer je glumica pripadnica scijentologije koja ne dozvoljava snimanje lezbijskih seksualnih scena.

Suprotno prvoj informaciji da će se Alex pojaviti u samo četiri epizode, producenti su jučer objavili kako ćemo je gledati u većini epizoda.

Prva sezona fokus je imala na Piper Chapman (Taylor Schilling) dok bi druga trebala u centar pažnje staviti više likova, posebno svima omiljenu Crazy Eyes (Uzo Aduba). Još uvijek nije poznat datum premijere nove sezone.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala