Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Pogled na nove 'Transformere' i novu sezonu '24'!
Super Bowl nam je donio nove trailere od kojih se ističu oni za 'Transformers: Age of Extinction' i '24: Live Another Day'

VIDEO: Pogled na nove 'Transformere' i novu sezonu '24'!

Nakon duljeg čekanja, konačno smo dobili prvi pogled na nove Transformere s Markom Wahlbergom te na novu sezonu serije 24 s Kieferom Sutherlandom!

Sinoć je održan Super Bowl XLVIII (hrvatski gledatelji mogli su ga pratiti uživo na FOX-u) i dok vas možda ne zanima tko je pobijedio u finalu popularnog američkog nogometa (Seattle Seahawksi), sigurno vas zanimaju koji su traileri predstavljeni na ovom najgledanijem televizijskom događaju u Americi!

Noah

Svoj Super Bowl promo dobili su filmovi Tri dana za ubojstvo (kod nas od 27.2.), Need for Speed (u našim kinima od 20.3.), Muppeti u bijegu (u našim kinima od 27.3.), Čudesni Spider-Man 2, novi Kapetan Amerika i Noah (sva tri kod nas stižu krajem travnja) te nova serija Cosmos: A SpaceTime Odyssey i druga sezona The Following, no najviše nas zanimaju oni projekti koji za sad nisu imali svoj službeni trailer.

Zaštitni znak popularne serije 24, glumac Kiefer Sutherland aka Jack Bauer, vraća se u svibnju na male ekrane u nešto drugačijem formatu jer za razliku od dosadašnjih 24 epizoda za svaki sat, čeka nas limitiranih 12.

Podsjetimo, serija je završila 2010. godine s osmom sezonom kad smo saznali kako ćemo uskoro Jacka Bauera gledati i na velikom ekranu, no projekt je ubrzo stao te je i dalje neaktivan. Glumac je nedavno izjavio kako i dalje postoji nada da će se film snimiti, no dotad su dali prednost seriji.

Specijalno izdanje serije nosi naziv 24: Live Another Day, a što nas otprilike čeka provjerite u tajanstvenom traileru:

Redatelj Michael Bay je krajem prošle godine otkrio kako će četvrti dio Transformera biti pravi film, stvoren za kina, bez 'gluposti' koje su mu fanovi zamjerali.

Podsjetimo, četvrti dio nosi konačni naziv Transformeri: Doba izumiranja (Transformers: Age of Extinction), nije reboot, već se radnja odvija tri godine nakon Transformera 3 kad čovječanstvo pokušava doći sebi nakon katastrofalnih razaranja zlih Decepticona koji su, kao i Autoboti, nestali s našeg planeta.

Radnja uključuje mehaničara i njegovu kćer koji si svojim otkrićem navuku na vrat Autobote, Decepticone, ali i američku vladu. Glavnu ulogu dobio je Mark Wahlberg uz kojeg među ostalima glume Stanley Tucci, Nicola Peltz, Abigail Klein, Sophia Myles i Kelsey Grammer.

Transformers: Age of Extinction u kinima očekujemo krajem lipnja!

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    4 1
    taurus taurus @ 3.2.2014. 12:56

    Meni se čini da nema značajnih razlika u odnosu na prethodne nastavke,kako u pogledu efekata tako i likova.Imamo djevojku koja naravno vrišti,eksplozije,slow-motion sekvence,sve već viđeno a sigurno ćemo dobiti i veću dozu poznatog Bay infantilnog humora.Jedina pozitivna promjena,po onome što smo mogli vidjeti,jeste angažman Wahlberga umjesto kreštavog LaBeoufa.Iskreno se nadam da nisam u pravu i da će ovaj dio ipak biti pozitivno drugačiji u odnosu na prethodne ali s obzirom na režisera nisam siguran.

  • #1
    1 0
    SilkyCoco silkycoco @ 3.2.2014. 12:40

    Transformeri mi djeluju odlično (ne gledam uopće glumu, samo Transformere), ali ovo je genijalno:

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala