Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hvaljena serija 'Granice zločina' od večeras na RTL-u!
Autor 'Zločinačkih umova' zaslužan je i za ovu napetu seriju u kojoj su glavne uloge pripale poznatim glumcima

Hvaljena serija 'Granice zločina' od večeras na RTL-u!

Foto: RTL

RTL vam donosi seriju novijeg datuma koja je dobila odlične ocjene i od kritike i od publike!

Hvaljena serija Granice zločina (Crossing Lines) premijeru je imala prošle godine u lipnju na 53. izdanju Televizijskog festivala u Monte Carlu, što je bilo prvi puta u povijesti TV festivala u Europi da je započeo jednom serijom. Nedugo zatim prikazana je na talijanskim, američkim, njemačkim i francuskim televizijama gdje je ostvarila izvrsne rezultate gledanosti i produžena je na drugu sezonu, čija premijera još nije poznata.

Ovo je jedinstvena akcijska kriminalistička seriji o elitnoj jedinici koja lovi zločince u svijetu u kojem prednosti globalizacije koriste kriminalci sakrivajući se u tzv. sigurnim zemljama izrabljujući sistem. Kroz zajedništvo i međusobno povjerenje ekipa smještena u središtu Međunarodnog kaznenog suda staje na kraj međunarodnom zločinu.

Serija se pokazala kao pravi pogodak koji funkcionira zahvaljujući vrhunskom timu producenata i autora, te je osvježenje za sve one koji traže alternativu američkim serijama u kriminalističkom žanru.

Glavne uloge ponijeli su poznati William Fichtner (Zakon braće, Elysium), kultni Donald Suthertland, Marc Lavoine (Kockar), Gabirella Pession (Capri), Tom Wlaschiha (Igra prijestolja), Richard Flood (Titanic: Krv i čelik).

Granice zločina potpisuju producentica Rola Bauer, dobitnica dva Emmyja i Zlatnog globusa i autor Edward Allen Bernero, bivši policijski šef, a danas hvaljeni autor (Zločinački umovi, Third Watch).

Svakog četvrtka od 6. veljače u 21 sat na RTL Televiziji gledamo Granice zločina!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala