Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nagradna igra: Vodimo vas na premijeru filma 'Žena u kavezu'!
Lajkajte našu Facebook stranicu, podijelite s drugima nagradnu igru i budite među prvima u Hrvatskoj koji će pogledati film

Nagradna igra: Vodimo vas na premijeru filma 'Žena u kavezu'!

Ususret premijeri filma Žena u kavezu Discovery vas nagrađuje s jednom pozivnicom za svečanu premijeru 3.2. u Cinestaru Novi Zagreb s početkom u 20h (pozivnica vrijedi za 2 osobe)!

Sve što trebate je 'lajkati' našu Facebook stranicu i podijeliti sliku s našom nagradnom igrom!

Nagradna igra traje do petka u 13 sati nakon čega slučajnim odabirom biramo dobitnike koje ćemo objaviti na Facebook-u.

Ne zaboravite! Kako ne bi propustili naše nove nagradne igre, vijesti i "tračeve" iz svijeta filma, televizije i showbiza, osim 'lajkati' stranicu trebate pokazivačem miša doći na 'Sviđa ti se' i kada se otvori padajući 'meni' označiti kvačicom 'PRIMAJ OBAVIJESTI' (engleski 'Liked', 'GET NOTIFICATIONS').

O FILMU

Najveći prošlogodišnji danski kino hit Žena u kavezu snimljen je prema bestselleru Jussi Adler-Olsena, po receptu prokušanog skandinavskog krimića, a istražuje misteroizne i nikad riješene zločine! Film je na matičnom danskom teritoriju pogledalo čak 750 000 ljudi.

Žena u kavezu je priča o glavnom inspektoru Carlu Morcku i njegovom asistentu Assadu koji su zaposleni na zastarjelim-zaboravljenim slučajevima. Ovaj put radi se o pet godina starom slučaju misterioznog nestanka političarke Merete Lynggaard- slučaj koji ih odvodi duboko u nasilno i bolesno podzemlje naizgled uštirkane i ispolirane skandinavske svakodnevice.

Budite prvi koji će pogledati najveći prošlogodišnji danski kino hit na svečanoj premijeri filma 3.2. u kinu Cinestar Novi Zagreb, dvorana 5 u 20h!

Film u redovnu kino distribuciju dolazi 6.2.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala