Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christoph Waltz traži smisao života
Najnoviji film Terryja Gilliama "The Zero Theorem" sa Waltzom u glavnoj ulozi predstavio se novim trailerom

Christoph Waltz traži smisao života

Ćelavi Christoph Waltz u potrazi je za smislom života i pokušava smisliti poveznicu sa zaposlenicom u seks industriji, prekrasnom plavušom koju glumi Melanie Thierry. To je ukratko ono što nam donosi najnoviji trailer za The Zero Theorem, znanstveno-fantastičnu dramu poznatog montypythonovca Terryja Gilliama.

Radnja filma vrti se oko Waltzovog lika, povučenog računalnog genija koji radi na tajanstvenom projektu pomoću kojeg bi trebao saznati koji je smisao postojanja. U traileru uostalom vidimo kako se bori sa egzistencijalnom tjeskobom i traži svoj put kroz kaotični šareni svijet u kojem se nalazi, koji je u filmu i napravljen da predstavlja komercijaliziranu budućnost.

On dobije zadatak raditi na nultom teoremu, kako i sam naziv filma naslućuje, sa uputama koje se ponavljaju tijekom cijelog trailera: "0 mora biti jednaka 100%". S jedne strane zamišlja sreću s prekrasnom plavušom dok se s druge strane bori riješiti nulti teorem. "Zašto želiš dokazati kako je sve uzalud?", viče Waltz.

Terry Gilliam je pripadnik poznate komične grupe Monty Python te ima i jednu nominaciju za Oscar i to za scenarij filma Brazil iz 1985. The Zero Theorem napravio je po scenariju Pata Rushina, a u filmu se osim Oscarom nagrađenog Christopha Waltza nalaze i Melanie Thierry, David Thewlis, Matt Damon, Ben Whishaw i Tilda Swinton. Film je već prikazan na nekoliko filmskih festivala no nije poznato kada bi se mogao naći u našim kinima. 

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala