Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Američki varalice' - najbolje kino otvaranje godine kod nas!
Filmski hit sa 17 017 gledatelja u prvom vikendu prikazivanja čvrsto zasjeo na prvo mjesto domaćeg box office-a

'Američki varalice' - najbolje kino otvaranje godine kod nas!

Foto: Continental

Filmski hit Američki varalice o kojem se posljednjih nekoliko tjedana ne prestaje pisati i pričati konačno se prošloga četvrtka, 23.1. počeo prikazivati u domaćim kinima i s trona skinuo biografsku dramu Vuk s Wall Streeta koja se puna četiri tjedna nalazila na prvom mjestu gledanosti.

Novo remek-djelo redatelja Davida O. Russella u prvom je vikendu prikazivanja pogledalo 17 017 gledatelja čime je ostvareno najbolje kino otvaranje godine u domaćim kinima!

Poput Russellovih prethodnih filmova (U dobru i zlu, Boksač) i ovaj se poigrava sa žanrom hvatajući se na surove emocije i pitanja života i smrti, a priča je smještena u zavodljivi svijet jednog od najpoznatijih skandala koji su potresli američku naciju.

Christian Bale, Amy Adams, Jeremy Renner, Jennifer Lawrence i Bradley Cooper samo su vrh piramide koju sačinjava fantastična glumačka postava u kojoj se još nalaze i Robert De Niro, Louis C.K., Michael Pena, Elisabeth Röhm, Alessandro Nivola i mnogi drugi.

Udruženje holivudskih glumaca proglasilo je upravo Američki varalice najboljim glumačkim ansamblom godine te je time ovo remek djelo pobralo još jednu hvaljenu nagradu uz prethodno osvojena tri Zlatna globusa (najbolji film, glavna glumica, sporedna glumica), dobivenih 10 nominacija za nagradu Oscar te nagradu za najbolji film Udruženja filmskih kritičara New Yorka.

Film Američki varalice pogledajte u kinima već danas!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala