Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Može li Fodor niže pasti?
Ima li smisla raditi "8. Noć gutača reklama", pogotovo uživo?

Može li Fodor niže pasti?

Veliko je pitanje po čemu je "Noć gutača reklama" zaslužila prijenos uživo, u subotnjem "prime time" terminu na HTV1? Možda su je mogli nazvati "7. noć"? Pitanje je i koliko je novaca skupljeno kao humanitarna donacija udruzi Krijesnica, uz sms poruku "vau", jer se to prerijetko vidjelo na ekranu!

Mirko Fodor kao debeli najavljivač na početku nam je pokazao kako se može srozati netko tko obnaša funkciju urednika zabavnog programa HTV-a, a imao je još inkarnacija, sve vezano uz "Čarobnjaka iz Oza" (iako bi ga mnogi nakon ovog strpali u onaj pravi "Oz" - zatvor)! Limeni Fodor bio je još donekle i podnošljiv, pričao je da ne ide sve tako podmazano, "kao bubreg u ulju" te da voli reklame o uljima, metaloprerađivačkoj industriji... Treći put ukazao nam se kao lav, upropastivši stari vic sa pjesmom "Lav is in the air". Jesu li ga potom trebali i raznijeti (fiktivno) bombom? Ipak, njegova "Zvončica" bila je dobar kontrapunkt, kao i okolni vilenjaci.

U KD "Lisinski" vidjeli smo Tarika kao Snjeguljicu, Renea kao Crvenkapicu, uz virtualne same sebe, Doggyja... zviždanje...

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića prisutne su zabavljali "Zeko" Hrvoje Kečkeš (koji je najavio "noć rezača salama"), i Mila Elegović. Grupa CONNECT baš i nije rasplesala ni digla ruke u zrak publici, čak ni svojom navijačkom himnom. No sigurno im je laskalo što su spominjani u kontekstu s TBF-om, jer eto, nastupili su skoro pa zajedno jedne prohladne večeri.

Sve je bilo loše režirano, sa previše skokova, frenetičnih zumiranja za subotu uvečer, pa je većina starije publike vjerojatno prestala gledati "gutače" već nakon 5 minuta te prebacila na filmove, koji su se emitirali na ostala 3 programa...

Ipak, konačno smo nakon dvadesetak minuta daveža vidjeli i desetak stranih reklama, pa nadrealnu situaciju - reklame je u 20.43 prekinula - reklama "Vindije" u promidžbenom programu HTV-a!

Potom smo, nakon pjevanja "Zvončice" na temu grupe "Denis i Denis" isto dobili i od Tarika i Renea, uz (dvosmislen) tekst: "pojest ću sve reklamice i tebi u inat postat ću ovisna i sve djevojke neće gutat tol'ko kao ja"... I nakon toga komentar - "da nema bogatih sponzora ne bi bilo gutanja"! Na kraju smo dobili i najbolji trenutak cijelog prijenosa, pjesma je završila u HC stilu!

Jedna je od najboljih prikazanih reklama bila je ona mađarska, za magazin za muškarce CHE, o tenisačicama koje na kraju meča na mreži zamijene - dresove!

Odgledavši strane reklame u nekoliko blokova, postavlja se pitanje - zašto su onda poslije svega nagrađene - domaće reklame, koje nismo ni vidjeli? I to dvaput "Ured za van", a najsjajniju nagradu, "Zlatni pasoglas" uzelo je "Karlovačko"! Jedan gledatelj za nagradu za svoj glas dobio je auto - Citroen, dodijeljeno je još novčanih nagrada.

Vidjeli smo i mnoštvo snimljenih skečeva, a jedan od boljih bila je parodija "Nareži me", a i lopovski "Belgijaner" nije bio loš.

Predzadnje ukazanje Fodora (prije odjavne sramote, s kečkama) bio je slamnati čovjek bez mozga (najbliže njegovom opisu?), koji ima, kao što je sam rekao - "rupu u glavi", a potom je zamolio urednika zabavnog programa HTV-a "da prekine ovu sramotu"... Prekasno!

Da smo sve vidjeli sutradan, u skraćenoj snimci, a ne u smušenom TV prijenosu, ocjena bi sigurno bila prolazna, s manje praznog hoda.

Odjavom iz Lisinskog, na Trgu su sve idealno zaključili TBF, sa svojom "Smak svita" (i stihovima "nema nam pomoći"), osim što su je trebali promijeniti u: SMAK HTV-a!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    chupavi chupavi @ 28.9.2008. 19:10

    Katastrofa!

     Očekivao sam puno više od ovoga. Fodora nikad nisam volio, a ovakim pizd******* me samo učvrsti u mišljenju da je budala i običan je**vjetar. 

    JOŠ JEDNOM KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!

  • #1
    0 0
    jana_banana jana_banana @ 28.9.2008. 0:08

    Tko je ono dobio nagradu? Za što? Za koju i kakvu kategoriju? Gdje su te reklame - samo njih desetak?

    Zbilja, a o čemu se tu točno radilo? Kositimirani voditelji, koji se glupiraju uz neku statičnu masu ljudi pride...?

    Jad i bijeda tzv. spektakla.

    Kada čovjek ne bi bio informiran unaprijed, zahvaljujući bombardiranju najavama, ne bi skužio o čemu je tu zapravo riječ. Gledajući ovaj "degute" izravni prijenos, pomislio bi kako su HRT-ovci zabunom pustili snimku, kojom drže u šaci sve tzv. zvijezde malog ekrana... 

    (Recimo - Rene, Tarik i Fodor skuže da su potplaćeni, a HTV im lijepo zaprijeti ovom prestrašnom snimkom, koja oš-neš nije baš neka preporuka za daljnju karijeru.) Ma laprdam, al kaj je, je.

    Eto - ispucala sam se... Jednom rječju - prestrašno! 

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala