Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lindsay Lohan je ponovno u igri!
Problematična glumica koja se godinama vodi borbu s ovisnošću okreće novi list i to filmom "Inconceivable"

Lindsay Lohan je ponovno u igri!

Lindsay Lohan glumit će u psihološkom trileru Inconceivable, koji će i producirati, objavljeno je jučer na konferenciji za novinare na Sundance film festivalu. Lohan se pojavila na festivalu te je najavom novog filma ujedno najavila i novi početak u životu.

27-godišnja glumica pokušava vratiti život u normalu nakon godina borbe sa zakonom i drogama. Kabelska televizija OWN u vlasništvu Oprah Winfrey prikazuje dokumentarni serijal o Lohan tako da su jučer s njom na konferenciji bile i filmske kamere koje ju prate na svakom koraku kako bi sve dokumentirale za serijal. Novinarima na konferenciji rečeno je kako su pitanja o privatnom životu zabranjena te će biti zamoljeni da napuste konferenciju ukoliko ih budu postavljali.

Uz Lohan je bio i Randall Emmett iz produkcijske kuće Emmett/Furla Films, koji je za Lohan rekao kako je "jedna od najboljih mladih glumica svoje generacije". O samom filmu nisu otkrivali previše detalja. Lohan ga je opisala kao psihološki triler o ženi koja pokušava povratiti nešto što je izgubila te je dodala kako je ona sama "povezana s likom na više razina".

Glumica će također odabrati i redatelja te glumačku ekipu. Već se navodno obratila Juliette Lewis i još nekim neimenovanim glumicama. Lohan je rekla kako joj je velika želja raditi sa Jessicom Lange no nije sigurna bi li Lange pristala na ulogu. Film bi sa produkcijom trebao početi već u ožujku tako da se do kraja mjeseca očekuje kako će objaviti ime redatelja, a vrlo brzo nakon toga i glumačku ekipu.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala