Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


6 razloga zašto volimo Benedicta Cumberbatcha
Prisjetite se starijih uloga ovog poznatog glumca zbog kojih je došao do jedne od najboljih u karijeri - Sherlocka

6 razloga zašto volimo Benedicta Cumberbatcha

Jedva smo dočekali novu sezonu Sherlocka, a ona je već završila, barem u Velikoj Britaniji dok u SAD-u ista počinje tek večeras.

Sherlocka ne bismo mogli zamisliti bez njegovog glavnog glumca Benedicta Cumberbatcha, a upravo je zbog nje postao svjetski poznat i dobio ulogu u SF avanturi J.J. Abramsa Zvjezdane staze: U tami, biografskoj drami Tajne petog staleža, Kolovoz u okrugu Osage, 12 godina ropstva...

Neki ovog svestranog glumca vole već godinama (karijeru je započeo prije 12-ak godina), a u slučaju da niste njegov preveliki ili ste novi fan, donosimo nekoliko razloga zašto ovog Britanca želimo gledati što više!

Benedict Cumberbatch utjelovio je modernog Sherlocka u seriji koja unatoč tri epizode po sezoni i čekanju od godinu do dvije među sezonama ima velik broj fanova (broj stalno raste). Razlog uspjeha leži u visokoj kvaliteti serije, odličnim scenaristima, ali i odličnom Cumberbatchu.

2. Odlično se drži kraj nagrađivanih glumaca!

Zvjezdane staze i Sherlock bili su dovoljni da ga svjetski priznati redatelji uzmu 'pod svoje'. Steven Spielberg, Peter Jackson i Tomas Alfredson brzo su ga angažirali za velike filmske projekte (Put rata, Hobit: Neočekivano putovanje, Dečko, Dama, Kralj, Špijun) u kojima je glumio uz bok dvostrukom dobitniku nagrade BAFTA Garyju Oldmanu, dvostruko nominiranom za Oscara Johnu Hurtu i Oscarovcu Colinu Firthu. Unatoč tremi, Cumberbatch je pokazao svoju veličinu i opravdao očekivanja velikih redatelja.

3. Čak i kad glumi negativca, glumi odlično!

Prije nego što smo ga gledali u ovim novijim projektima, prisjetimo se njegove uloge u Oscarom nagrađenom filmu Okajanje u kojem je glumio negativca magnata Paula Marshalla koji je, kako se ispostavilo, bio jedan od glavnih kreatora radnje u filmu.

4. Reklama za automobil s Cumberbatchom nije dosadna!

Ova reklama za Jaguar oslanja se isključivo na njegovu slavu, a sviđa nam se jer u njoj čujemo Cumberbatcha koji govori o sebi i svojoj strasti za glumom. Reklama ispada sve samo ne dosadna i zatupljujuća.

5. Cumberbatch će vam pomoći da zavolite znanost!

Prije nego što je glumio fiktivnog genijalca, glumac je dobio priznanje u svojoj državi za fantastično odglumljenog Stephena Hawkinga u televizijskoj biografskoj drami Hawking. Koristeći svoju prirodnu karizmu uvlači nas u njegov znanstveni svijet dok istovremeno zavodi Einsteinovom teorijom relativnosti... koliko glumaca to može?

6. Njegov glumački talent je beskonačan!

Benedict Cumberbatch ima dovoljno talenta i za dramu i za komediju, ali ima i još poneki. Ispada da zna odlično oponašati pa provjerite kako izgleda Alan Rickman u njegovoj verziji!

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    2 0
    MagdalenaMarija magdalenamarija @ 20.1.2014. 9:09

    inače.. meni je članak skroz super 

    fakat si ne mogu zamislit nijednog drugog glumca u ulozi sherlocka, baš mu je uloga sjela savršeno. samo se nadam da nećemo morat čekat opet dvije godine do nove sezone 

  • #4
    2 1
    MagdalenaMarija magdalenamarija @ 20.1.2014. 9:07

    eh...tko radi taj i griješi 

    hvala @cumberbitch što si nam ukazala na propust 

  • #3
    2 0
    ed_hunter ed_hunter @ 19.1.2014. 20:24

    haha kak je ubio Jonathana Rossa

  • #2
    4 3
    TheWoman thewoman @ 19.1.2014. 15:15

    cumberbitch je u pravu!

    Ovo što vi nazivate člankom je smiješno.. 

    Elementary my dear MojTV! 

  • #1
    7 1
    cumberbitch cumberbitch @ 19.1.2014. 14:24

    Sherlocka" ne bismo mogli zamisliti bez njegovog glavnog glumca Benedicta Cumberbatcha, a on pak ne bi postao svjetski poznat i dobio ulogu ovog detektiva da nije bilo SF avanture J.J. Abramsa Zvjezdane staze: U tami."

    Prva sezona Sherlocka emitirana je u Velikoj Britaniji 2010. godine. Drugi nastavak Zvjezdanih staza premijerno je prikazan 2013. godine. Stvarno mu svaka čast ako je prvo odglumio Khana 2013. te zbog toga 2010. dobio ulogu Sherlocka! (http://www.imdb.com/name/nm1212722/).

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala