Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kiefer Sutherland: Ima šanse za film 24
Nova sezona serije "24: Live Another Day" stiže u svibnju na FOX-u i broji 12 epizoda

Kiefer Sutherland: Ima šanse za film "24"

Foto: PR Photos

Glumac Kiefer Sutherland, zaštitnik znak serije "24" u ulozi agenta Jacka Bauera, izjavio je kako još uvijek postoji velika šansa za film "24". 

Unatoč tome što se trenutno očekuje najavljena nova sezona tv serijala, glumac ističe da to nikako ne umanjuje šansu za filmsko uprizorenje "24".

- Scenarij za film je prilično različit. Radi se o nečemu što se uvijek može realizirati i uvijek postoji mogućnost za snimanje filma. No, Howard Gordon, izvršni producent pojavio se s 12 epizoda koje nam je predstavio i to nam je bilo sjajno. Pa ako se nakon toga pojavi mogućnost za filmom, neka bude i filma - pojasnio je glumac koji kaže kako nova sezona serije s produkcijom kreće u veljači u Londonu.

- Jako sam nervozan zbog toga svega. Odradili smo dugih osam godina. I u svakom tom periodu danas poželimo da smo nešto odradili možda i bolje, ali sam u biti jako ponosan zbog svega. Nisam dugo bio ovako anksiozan jer snimiti 12 epizoda još i učiniti ih najboljim 12 ikada je prilično zastrašujuće - nastavlja glumac.

Nova sezona serije, točnije specijalno izadnje pod nazivom "24: Live Another Day" stiže u svibnju na FOX televiziji u kojoj će Sutherland reprizirati, naravno, lik Jacka Bauera. Postavlja se pitanje hoće li 12 epizoda pokriti vremenski period od 12 sati (kao i u prethodnim slučajevima od 24 epizoda = 24 sata) ili se radi o posve novom konceptu serijala.

Inače, serija je prikazivana od 2001. do 2010. godina i broji osam sezona.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala