Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kultna serija Twin Peaks vraća se na male ekrane?
Nakon 25 godina postoji šansa da se konačno realizirala treća sezona ovog serijala

Kultna serija "Twin Peaks" vraća se na male ekrane?

Foto: YouTube

Jedan od glavnih kreatora kultne serije "Twin Peaks", David Lynch uz Marka Frosta, s NBC-jem i dalje intenzivno pregovara o povratničkoj sezoni spomenute serije. On želi da serijal bude itekako blizak originalu, a osim toga, povratnička sezona trebala bi oživjeti i neke scene iz prve sezone, pisalo je tako početkom prošle godine, a sada se ponovno ta tema aktualizirala.

Podsjetimo, "Twin Peaks" je američka televizijska serija koja je s prikazivanjem krenula u SAD-u 8. travnja 1990. godine, a završila je s emitiranjem 10. lipnja 1991. godine. Sve skupa snimljeno je 30 epizoda, od čega prvih osam epizoda čini prvu sezonu, a preostale 22 epizode drugu sezonu.


"Twin Peaks" je u početku zamišljen kao mini serija od osam nastavak, no zbog iznimno velike gledanosti i popularnosti, kreirana je i druga sezona. No, tijekom druge sezone gledanost je počela drastično padati što je dovelo do njezinog ukidanja nakon samo 30 prikazanih epizoda.

Danas se "Twin Peaks" smatra jednom od najkultnijih i najpoznatijih televizijskih serija dosad snimljenih, a sudeći prema svemu, sada postoji velika šansa da stigne i treća sezona.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    1 0
    SilkyCoco silkycoco @ 8.1.2014. 13:20

    Pretjeruješ.

    Koliko vidim ovu vijest su prenijeli i veliki svjetski mediji. A što se trailera tiče, tu ih zna biti prije nego na drugim našim portalima, a neki su čak objavljeni čim su izašli (primjer Godzilla, Noah, Maleficent). A ima i zanimljivih informacija i članaka o aktualnim serijama i epizodama.

    Tako da opet - pretjeruješ. I ako naiđeš na nešto 'lošije', nije odmah sve sra*e.

  • #1
    0 6
    olio olio @ 8.1.2014. 13:12

    nađite neki bolji izvor informacija.

    Kada su traileri, najave i novosti u pitanju uvijek kasnite. A kada su obične (lažne) neprovjerene glasine u pitanju isti tren ih objavite.

    https://twitter.com/mfrost11/statuses/419638635466465281

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala