Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hitovi ponedjeljkom na TV 1000
Svaki ponedjeljak navečer od 20h rezerviran je za najveće filmske hitove samo na TV1000

Hitovi ponedjeljkom na TV 1000

TV1000 nam i u siječnju donosi samo najbolje filmske uradke sa posebnim filmskim poslasticama svakog ponedjeljka počevši već večeras napetom dramom Sumnja sa Meryl Streep u glavnoj ulozi. Sljedeći tjedan čeka nas Dječak u prugastoj pidžami, koji donosi pogled osmogodišnjeg dječaka na nacističku Njemačku. Tu je još i Frida sa Salmom Hayek o slavnoj meksičkoj umjetnici te neobična drama Hesher sa Josephom Gordonom-Levittom u naslovnoj ulozi.

Sumnja, 6.1., 20.00h
U glavnim ulogama: Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams, Viola Davis, Alice Drummond

Sestra Aloysius Beauvier kruta je i zastrašujuća ravnateljica Škole svetog Nikole i gaji iznimno negativne osjećaje prema progresivnom i popularnom župniku, ocu Flynnu. Tražeći prijestupe u svakom kutu, sestra Aloysius vjeruje da je otkrila najveći grijeh nakon što sazna da otac Flynn pokazuje posebno zanimanje za problematičnog dječaka. No bez dokaza, sigurna je samo sumnja.

Dječak u prugastoj pidžami, 13.1., 20.00h
U glavnim ulogama: Asa Butterfield, Zac Mattoon O'Brien, Domonkos Németh, Henry Kingsmill, Vera Farmiga

Mladi Bruno u predratnoj Njemačkoj živi u bogatstvu s majkom, starijom sestrom i ocem koji je vojni zapovjednik. Kad otac dobije mjesto zapovjednika koncentracijskog logora, obitelj se seli na ladanje. Nekoliko dana poslije Bruno se sprijateljuje s dječakom Shmuelom odjevenim u čudnu prugastu pidžamu koji živi iza električne ograde. Dječaci, Nijemac i Židov, započinju neobično prijateljstvo koje se pokaže kao i obično i nevjerojatno, i zadivljujuće i tragično.

Frida, 20.1., 20.00h
U glavnim ulogama: Salma Hayek, Alfred Molina, Geoffrey Rush, Valeria Golino, Mía Maestro, Roger Rees

Salma Hayek tumači glavnu ulogu u filmu o životu i vremenu slavne meksičke umjetnice Fride Kahlo te njezinoj složenoj i dugotrajnoj vezi s mentorom i suprugom Diegom Riverom. Frida i Diego bili su poznati po ljubavi jedno prema drugome i prema meksičkome narodu. Bili su istaknuti sudionici Meksičke revolucije i renesanse koju je meksička umjetnost proživljavala nakon nje. Frida i Diego bili su i utjecajne osobe u ranim danima komunizma te su u Meksiku ugostili Trockog (a Frida se s njime upustila u nedopuštenu i kontroverznu vezu) nakon što ga je Staljin izgnao iz Rusije. Film prikazuje i Fridine provokativne romantične spletke sa ženama te njezin odvažan i beskompromisan život političke, umjetničke i seksualne revolucionarke.

Hesher, 27.1., 20.00h
U glavnim ulogama: Joseph Gordon-Levitt, Natalie Portman, Rainn Wilson, Devin Brochu, Piper Laurie

Glasna glazba. Pornografija. Palež. To Hesher najviše voli. A to je i ono što Hesher (Joseph Gordon Levitt) unosi u živote T. J.-a (Devin Brochu) i njegova oca Paula (Rainn Wilson) kad se nepozvan smjesti u njihovoj garaži. Paul je shrvan boli zbog gubitka T. J.-eve majke u automobilskoj nesreći i ne može smoći snagu da izbaci čudnog podstanara. Tako dugokosi i tetovirani Hesher uskoro postane stalni član kućanstva. Hesherov anarhistički pristup djeluje kao viša sila koja izvlači obitelj iz tuge i pomaže joj da ponovno prigrli život.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala