Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Veronica Mars - ljubav, ubojstvo i godišnjica mature
Nakon nevjerojatne kampanje na Kickstarteru u kojoj je skupljeno više od 2 milijuna dolara snimljen je i film o Veronici Mars

"Veronica Mars" - ljubav, ubojstvo i godišnjica mature

Prije godinu dana se ideja o igranom filmu o Veronici Mars činila samo kao smiješna pomisao no nakon velikog publiciteta koji je popratio Kickstarterovu kampanju, skupljeno je preko dva milijuna dolara za projekt te smo sada dobili i prvi trailer za taj film. U naslovnoj ulozi nalazi se Kristen Bell, kojoj je uloga u istoimenoj seriji poslužila ko odskočna daska u karijeri.

Trailer nas upućuje i u samu radnju filma: Veronica Mars (Bell) saznaje kako njena bivša ljubav ima problema sa zakonom. Logan Echolls (Jason Dohring) okrivljen je za ubojstvo svoje djevojke. Veronica se taman nalazi pred karijernom prilikom života kao moćna njujorška odvjetnica te si stvara sretan život sa Pizom (Chris Lowell) u New Yorku.

"Devet godina šutnje no svejedno sam znao kako mogu računati na tebe.", kaže joj Logan. Hoće li Veronica sve što ima odbaciti zbog Logana? Kako god da bilo, ona se vraća u Neptune kako bi mu pomogla, što se poklopi sa desetom godišnjicom mature što sa sobom donosi još i dodatne zanimljivosti i zaplete.

"Ovaj projekt je proizvod ljubavi svih uključenih - mene, filmske ekipe, produkcijskih partnera. Neizmjerno smo zahvalni na nevjerojatnoj potpori koju smo dobili putem Kickstartera. Ovaj film ne bi se dogodio da nije bilo svih tih ljudi.", rekao je tvorac serije Rob Thomas, koji je zaslužan i za scenarij filma.

Režije se primila Diane Ruggiero, a uz Bell, Lowella i Dohringa, većina glumačke ekipe iz serije se vratila i u film. Oni su Ryan Hansen, Krysten Ritter, Percy Daggs III, Tina Majorino, Francis Capra, Ken Marino i Enrico Colantoni. Film će svjetlo dana ugledati u ožujku ove godine.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala