Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tko bi glumio 'Osvetnike' da su snimani u 1970-ima?
Što mislite, tko bi utjelovio popularne Marvelove superjunake da su snimani prije 40 godina?

Tko bi glumio 'Osvetnike' da su snimani u 1970-ima?

Potaknut sve većom ponudom strip junaka na velikim ekranima u današnje vrijeme, Jeremiah Peace sa ComicBookBrainSplattera pokušao je zamisliti kako bi to izgledalo da je Marvel snimao Osvetnike tijekom sedamdesetih te je odlučio složiti listu glumaca koji bi ih utjelovili. Slažete li se s njegovim odabirom?

Captain America: Robert Redford

Tijekom 70-ih ime Roberta Redforda bilo je jedno od prepoznatljivijih u filmskom svijetu. Zlatni dečko dobrog izgleda, velikog talenta i nevjerojatne karizme bio bi savršeno utjelovljenje zaštitnika Amerike.

Tony Stark: Burt Reynolds

Prepoznatljivi brk Burta Reynoldsa postao je simbol tek poslije 70-ih, a čini se kako je u to doba vodio život vrlo sličan onom Tonyja Starka. Reynolds je bio frajer i simbol mačizma 70-ih. Baš kao Tony Stark.

Thor: Arnold Schwarzenegger

Tijekom 1970-ih, Arnold Schwarzenegger je još uvijek bio samo bodybuilder sa željom za uspjehom u filmskom svijetu. Iako je tada bio nepoznat, iz današnje se perspektive čini kako u to vrijeme ne bi mogao postojati bolji odabir za nordijskog boga groma.

Black Widow: Faye Dunaway

U 70-im godinama prošlog stoljeća bilo je malo žena koje su glumile u akcijskim filmovima. No Faye Dunaway bila je jedna od njih. Uz to je bila i nevjerojatno seksi, a to je za sedamdesete ono najbitnije.

Bruce Banner: Dustin Hoffman

Dustin Hoffman se definitivno čini kao najbolji odabir glumca za ulogu Hulka. Hoffman bi mogao prenijeti složenost Brucea Bannera kao konfliktnog genijalca na veliki ekran bez ikakvih problema.

Hawkeye: Nick Nolte

Plavokos, čvrstih crta lica, uvijek protiv i lošeg ponašanja no osoba koju bi rado uz sebe u borbi. To je Nick Nolte. To je i Hawkeye. Iako je u to vrijeme tek počeo graditi svoju karijeru, ne postoji bolji odabir od njega.

Nick Fury: Clint Eastwood

Opasan frajer koji dijeli naredbe bez da itko preispituje njegove odluke? Stavite povez preko oka Clintu Eastwoodu, koji je u to vrijeme već stekao opasnu reputaciju svojim ulogama u vesternima te onom najnovijom, Prljavog Harryja, i dobit ćete bezvremenskog Nicka Furyja. Neka vas ne zbuni razlika u boji kože, Nick Fury kakvog danas poznajemo nije postojao sedmdesetih.

Loki: Malcolm McDowell

Malcom McDowell se baš početkom sedamdesetih pokazao kao fantastičan odabir za ulogu karizmatičnog delikventa svojom ulogom u filmu Paklena naranča. Postoji li bolji izbor od njega za Lokija 70-ih?

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    3 1
    aya aya @ 4.1.2014. 21:33

    Vi glumce kao da ste birali prema onima koji ih igraju sada, a ne prema stripovskom predlošku!

  • #4
    2 2
    cala cala @ 4.1.2014. 20:57

    niko živ jer nisu bili toliko glupi da snimaju ovakva sranja od filma....just a guess

  • #3
    3 0
    majstorcola majstorcola @ 4.1.2014. 19:38

    Malcolm McDowell kao Loki bio bi savršen, a bilo bi zanimljivo vidjeti Dustin Hoffmana i Roberta Redforda umjesto Mark Ruffala i Chris Evansa jer su puno bolji glumci

  • #2
    1 0
    mali_medo mali_medo @ 4.1.2014. 19:13

    uf, stvarno ste pogodili s nekim glumcima, a pogoto bi bilo zanimljivo vidjeti Arnolda kao thora jer mi je u ranoj karijeri odlićan, pogotovo u conanu

  • #1
    2 0
    john_debakl john_debakl @ 4.1.2014. 16:46

    jack nicholson kao loki

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala