Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Na male ekrane stiže nova turska serija Ne brini za mene
Dramska serija s emitiranjem kreće u ponedjeljak, 30. prosinca u 21.10 sati na RTL-u

Na male ekrane stiže nova turska serija "Ne brini za mene"

Foto: RTL

"Ne brini za mene" (orig. Benim Icin Uzulme) naziv je nove turske dramske serije koja s prikazivanjem kreće u ponedjeljak, a koja prati priču o dvjema tragičnim ljubavima - jednoj zabranjenoj od strane tradicije, dok će druga razoriti živote dvojici najboljih prijatelja.


Sinan (Caglar Ertugrul) je izgubio oca dok je još bio dijete. Tijekom nevremena na otvorenom moru, samo su se on i očev prijatelj Sahin (Unal Silver) spasili od smrti. Zbog osjećaja grižnje savjesti što nije uspio spasiti i oca, Sinan odlazi iz sela. Tamo se nije vraćao sve do završetka fakulteta i odslužene vojske. Sada već bogatog Sahina razveseli Sinanov povratak u rodni kraj, a u zahvalu što mu je spasio život, Sahin zaposli Sinana na vrlo visokoj poziciji u svojoj tvrtki. Za Sinana se povratak kući učini savršenim, sve dok ne upozna Sahinovu drugu suprugu, prekrasnu Bahar (Oyku Celik). Oboje će doživjeti ljubav na prvi pogled te će pokušati učiniti sve kako bi je zadržali, unatoč zabrani tradicionalnih društvenih normi što naravno dovede do velikih problem.


Prva sezona serije postala je najveći uspjeh turske televizijske kuće ATV, gdje je svoje emitiranje započela u studenome 2012. pa sve do do kraja sezone u lipnju ove godine. Međutim, konkurentska televizija Show TV zainteresirala se nastavak serije i na vrijeme otkupila prava za prikazivanje novih, još zanimljivijih epizoda koje se snimaju u gradovima Hopi, Rize, Trabzonu i Krasu (na obali Crnog mora na samom istoku Turske), te gruzijskom gradu Batumiju.

"Ne brini za mene" na male ekrane RTL Televizije stiže već od ponedjeljka 30. prosinca u 21:10 sati.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala