Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Večeras počinje Sumrak Saga maraton!
Za savršeni završetak godine CineStar TV Premiere kanali su pripremili ovu poslasticu za sve filmoljupce

Večeras počinje Sumrak Saga maraton!

Pogledajte na svojim omiljenim televizijskim kanalima CineStar TV Premiere 1 i 2 svih pet filmova Sumrak sage koji su opčinili milijarde obožavatelja diljem svijeta!

Sumrak, subota 28.12. u 20:00h

Bella je oduvijek bila drugačija i nije joj bilo važno uklopiti se u popularno društvo u njezinoj školi. Kada se njena majka ponovo udala, Bella ode živjeti sa ocem u mali gradić. Jednom prilikom tamo upozna misterioznog i prekrasnog Edwarda, koji je drukčiji od svih koje je do sada upoznala. No, Edward zaista i jest drukčiji, on je vampir.

Sumrak saga: Mladi mjesec, nedjelja 29.12. u 20:00h

Život u gradiću Forksu za Bellu Swan je savršen: u vezi je s Edwardom, svojom najvećom ljubavi, a uskoro upoznaje i njegovu obitelj vampira – Cullenove. Nakon rođendanske zabave koja krene po zlu, Bella će se suočiti sa sudbinom gorom od smrti…

Sumrak saga: Pomrčina, ponedjeljak 30.12. u 20:00h

U drugom nastavku, Bella se ponovno zatječe usred opasnosti dok Seattleom hara niz zagonetnih ubojstava, a zlonamjerna vampirica nastavlja tragati za osvetom. Usred svega toga prisiljena je odabrati između ljubavi prema Edwardu Cullenu i prijateljstva s Jacobom Blackom – znajući da bi odluka koju donese mogla raspiriti pradavni sukob vampira i vukodlaka.

Sumrak saga: Praskozorje 1. dio, utorak 31.12. u 20:00h

Unatoč Bellinoj skepsi o ranom stupanju u brak, ona i Edward se vjenčaju. Iako je ljudsko biće, Bella sazna da je zatrudnjela za vrijeme medenog mjeseca i da nosi dijete svog supruga vampira. Edward želi prekid trudnoće, zato što nerođeno dijete polako ubija Bellu svojim rastom, ali Bella to odbija, odlučna da ga rodi.

Sumrak saga: Praskozorje 2. dio, srijeda 1.1. u 20:00h

Prvi dan nove 2014. godine CineStar TV Premiere 1 filmski kanal emitira TV premijeru, epsko finale sage koji prikazuje tajne i misterije romantične priče u novom svjetlu. U finalnom nastavku Bella i Cullenovi, skupa sa svim saveznicima koje mogu okupiti, se pripremaju za borbu u ključnoj, finalnoj bitci za zaštitu svoje obitelji. Završni dio donosi više borbe, više romanse, strasti i misterije koji zaokružuju univerzalnu priču o ljubavi, obitelji, hrabrosti, snazi i sudbini.

Kristen Stewart i Robert Pattinson su utjelovili tinejdžere Bellu i Edwarda koji su postali idoli mladima diljem svijeta. Poznato je kako su i u privatnom životu Kirsten i Robert bili u ljubavnoj vezi, a mnogi fanovi i mediji su ih prozivali najboljim parom. Sumrak saga ludilo je zahvatilo cijeli svijet, pa tako i Hrvatsku gdje je cijelu Sagu pogledalo preko 620 tisuća ljudi.

Ne propustite pogledati Sumrak saga maraton samo na CineStar TV Premiere kanalima!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala