Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Kako izdresirati zmaja 2' – novi trailer!
Neobična priča prije 3 godina osvojila je mnoge, a omiljeni dvojac ponovno mora spasiti Berk

'Kako izdresirati zmaja 2' – novi trailer!

20th Century Fox i DreamWorks upravo su objavili novi trailer za drugi dio trilogije Kako izdresirati zmaja, animirane avanture koja je osvojila svijet!

Kako izdresirati zmaja gledali smo prije 3 godine (2010.) kad je zaradio skoro 500 milijuna dolara na kino blagajnama diljem svijeta. Animirana avantura osvojila je čak 19 nagrada, a bila je nominirana i za 2 Oskara te za Zlatni globus i nagradu BAFTA.

Iako su iz studija dosta škrti oko reklamiranja nastavka, gotovo je sigurno kako će doživjeti veliki uspjeh jer su prvi dio odlično prihvatili i kritika i publika.

Podsjetimo, u prvom dijelu upoznali smo junaka Štucka (Hiccup) koji se nakon upoznavanja sa simpatičnim Bezubim (Toothless) suprotstavio tradiciji svog plemena. Nastavak je smješten 5 godina nakon što je dvojac ujedinio zmajeve i vikinge otoka Berka, a naši junaci i dalje odlaze u razne avanture te nakon jedne otkriju tajnu ledenu špilju u kojoj žive novi divlji zmajevi i tajanstveni Dragon Rider...

Režije nastavka i pisanja scenarija ponovno se primio Dean DeBlois, a svoje su glasove ponovno posudili Jay Baruchel, Kristen Wiig, Gerard Butler, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse i America Ferrera dok su 'pridošlice' među ostalima Cate Blanchett, Kit Harington i Djimon Hounsou.

Kako izdresirati zmaja 2 u kinima nestrpljivo očekujemo sredinom lipnja 2014., a Kako izdresirati zmaja 3 u planu je već za 2016. godinu!

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    1 0
    100000710432078 matea matković @ 24.12.2013. 14:19

    Kad je izašao prvi dio nisam znala da postoji niti sam ga gledala,no tek 2012 surfala sam internetom i pogledala ga. Bila sam tako oduševljena , da mi je glava mogla eksplodirati. No to je bilo i bolje za me jer  je nekoliko dana nakon počelo serijal  Dragons:  Riders of Berk,pa u zadnje vrijeme i Dragons:  Defenders of Berk. No uglavnom s time su me oduševili i ne očekujem ništa manje u drugom dijelu. Mislim da nema boljeg animiranog filma od toga,možete vi govoriti sto hoćete,ali ovome nema ravna.

  • #4
    1 0
    mario mario @ 20.12.2013. 11:51

    Prvi dio mi je bio izvrstan, a o soundtracku da ne govorim. Trailer još nisam pogledao jer sam čuo ima nekih većih spoilera :P Nadam se da ću izdržat do filma.

  • #3
    1 3
    gorlock gorlock @ 19.12.2013. 19:33

    Taser trailer sam pogledao nekoliko puta u Cinestaru,

    Ali ovaj trailer je prava poslastica i pozivnica za još jedno iskustvo koje ostaje u pamćenju - definitivno ga idem gledati u Cinestar.

  • #2
    3 4
    SilkyCoco silkycoco @ 19.12.2013. 12:16

    E pa moj pas se slično ponaša kao Toothless, posebno ovaj izljev ljubavi na kraju trailera, tako da nemam pravog zmaja, ali nešto vrlo vrlo slično... čak i mogu poletjeti kad me povuče jer je vidla mačku/vjevericu/listić. :)

  • #1
    3 0
    lily7 lily7 @ 19.12.2013. 12:06

    Jedva čekam ovaj nastavak. I za Božić želim zmaja.

    ...kao što sam željela i prošlog Božića, i onog prije toga, i tako sve od 2010. kad sam prvi put pogledala "Kako izdresirati zmaja" u kinu. Što crtići rade od ljudi... :(

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala