Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Cruise i Emily Blunt u SF verziji 'Beskrajnog dana'
Predstavljen je prvi službeni trailer za 'Edge of Tomorrow' koji poručuje: "Live. Die. Repeat."

Tom Cruise i Emily Blunt u SF verziji 'Beskrajnog dana'

Ovaj tjedan krcat je lošim, ali i onim odličnim trailerima u koje spadaju Godzilla i Jupiter Ascending, a dobili smo i prvi trailer i novi poster za novu SF akciju Edge of Tomorrow!

Film se temelji na uspješnom japanskom SF romanu Hiroshija Sakurazake All You Need Is Kill iz 2004. godine koji premisom sliči na Beskrajan dan, uz uvjet da zamislite da je Bill Murray uskočio u nekakvo Transformers ili Pacific Rim 'odijelo'.

U razornom ratu s izvanzemaljcima u bliskoj budućnosti, neiskusni poručnik Bill Cage (Tom Cruise) zarobljen je u vremenskoj petlji pa neprestano proživljava istu bitku u kojoj svaki put pogine.

No, svakim ponovljenim danom Bill postaje snažniji i pametniji pa se uz pomoć pripadnice Specijalnih snaga Rite (Emily Blunt) bliži rješenju za spas Zemlje...

Film je režirao Doug Liman (Bourneov identitet), a Tomu Cruiseu i Emily Blunt među ostalima društvo rade Bill Paxton (Alien 2 ), Jonas Armstrong (28k), Tony Way (Muškarci koji mrze žene), Kick Gurry (Dani rock'n'rolla) i Charlotte Riley ( Svijet bez kraja).

Edge of Tomorrow u američka kina stiže 6.6.2014., a kako izgleda kada Tom Cruise i Emily Blunt spašavaju svijet provjerite u traileru!

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    1 5
    bearfoot bearfoot @ 13.12.2013. 17:02

    pišete bez veze...uvijek je tako bilo i uvijek će tako biti, važi za sve žanrove...jedini razlog hiperpodukcije sf  i f filmova je razvoj računalne animacije koja omogućuje donedavno nemoguće...90% loših filmova je postotak svakog žanra ali je produkcija generalno narasla na tisuće godišnje....

  • #3
    5 0
    lily7 lily7 @ 12.12.2013. 13:32

    Ma meni se čini da su prije SF filmovi garantirali bar neku kvalitetu jer su bili namijenjeni specifičnijoj demografiji (nerds! <3); bilo ih je manje jer ih je bilo teže prodati većem broju ljudi pa su ovi što su imali sreću biti snimljeni vjerojatno prošli strožu kontrolu kvalitete (iako i tu ima iznimki, naravno). Ali u zadnje vrijeme je nerd kultura postala mainstream i danas je svaki treći film SF, što znači da to "SF" više ne jamči ništa, sad je to samo još jedan filmski žanr koji kao i ostali ima 90% loših filmova...

  • #2
    2 1
    taurus taurus @ 12.12.2013. 13:15

    Upravo tako,djeluje kao kombinacija Obliviona (nekakav rat,Cruise naravno ponovno spasitelj Svijeta) zatim Source Coda (iznova proživljavanje nečega što se već desilo) te Elysium-a po ovim egzoskeletima (borbenim odijelima) koje junaci nose.To je,čini se, onaj tip filmova koje gotovo svi pogledamo i onda brzo zaboravimo.

  • #1
    2 1
    majstorcola majstorcola @ 12.12.2013. 13:05

    Ovo bi mogao biti novi u nizu osrednjih SF koji su ne stvarno nanizali u zadnje vrijeme Oblivion, Pacific Rim, Elysium... ova radnja me podsjeća ne samo na Beskrajni dan već i na Source Code, pa neznam šta ovaj film može dat a da nismo već vidjeli.

Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala