Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pripremite se za blagdane uz 'Tri, dva, jedan – peci!'
Sasvim novi projekt RTL Televizije izaziva zazubice!

Pripremite se za blagdane uz 'Tri, dva, jedan – peci!'

Ususret blagdanima RTL je za svoje gledatelje pripremio sasvim novi projekt koji će ih podsjetiti na toplinu obiteljskog doma uz nezaobilazne mirise slastica!

U kulinarsko-natjecateljskom showu Tri, dva, jedan - peci! koji vode Antonija Blaće i Davor Dretar Drele 12 entuzijasta večeras u 21:10h kreće u vrlo uzbudljivu i zabavnu utrku za titulu najboljeg hrvatskog amaterskog slastičara!

Soparnik, doboš-torta, orehnjača, rožata, mađarica, međimurska gibanica, štrudl ili kremšnita... Svaka domaćica pripremit će neke od ovih poslastica svojoj obitelj i prijateljima za posebnu priliku, bio to rođendan, vjenčanje ili povodom blagdana, i to prema već prokušanom receptu kojem su dodale osobnu notu. Upravo to umijeće spravljanja torti, kolača, pita, kruhova i drugih klasika hrvatske tradicije koji se često nalaze na našim stolovima, slavi ovaj novi projekt.

U dva tjedna emitiranja 12 izvrsnih natjecatelja, čija strast i hobi je spravljanje najukusnijih slastica, prolazit će kroz brojne kulinarske izazove kojima će se testirati njihova vještina i kreativnost u pečenju slastica, a pobjednik će biti proglašen najboljim hrvatskim amaterskim slastičarom!

U svakoj emisiji natjecatelji će pripremati 3 različite slastice prema unaprijed zadanim receptima. Kod prve će slastice, koja će se spravljati prema originalnom receptu iz starih kuharica, važan biti tehnički i vizualni dojam, dok će u drugom krugu natjecatelji moći biti maštovitiji i kreativniji jer će pripremati slasticu prema vlastitom receptu. Međutim, morat će svojem kolaču ili torti dati poseban štih kako bi impresionirali žiri i ostali u utrci za pobjednika jer će u posljednjem krugu dvoje najslabije ocijenjenih pripremati slasticu prema receptu koji će dodijeliti upravo žiri.

U svakoj epizodi show će napustiti jedan kandidat, a u finalu će se, za titulu najboljeg i nagradu u iznosu od 50.000 kuna, boriti njih četvero!

Svih 12 natjecatelja u showu vrsni su samouki kuhari i slastičari koji svoje vještine pečenja kolača, pita, torti i slanih poslastica nesebično dijele s drugima, ponajviše preko kulinarskih blogova i portala. Svoje su vještine i znanje odlučili podijeliti i s gledateljima, no stručni žiri, koji čine chef Robert Perić i Jadrana Ćurković, potrudit će se da im ono što svakodnevno čine kod kuće baš i ne bude sasvim jednostavno u studiju pred kamerama. Zadaća žirija je ocijeniti njihov rad, kreativnost i okus samih slastica, ali ih također upozoriti ukoliko se nisu pridržavali recepta i popisa namirnica.

Od ponedjeljka do četvrtka u 21:10h uđite u svijet slastica zajedno s novim kulinarskim showom Tri, dva, jedan - peci!, samo na RTL Televiziji!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala