Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi film Christiana Balea razočarao
Protekli vikend 'Snježno kraljevstvo' s prvog mjesta skinulo je 'Igre gladi: Plamen' dok je 'Out of the Furnace' podbacio

Novi film Christiana Balea razočarao

Protekli je vikend Snježno kraljevstvo uspjelo skinuti Igre gladi: Plamen s prvog mjesta, prenosi BoxOfficeMojo.

Animirana komedija Snježno kraljevstvo, koja je i u našim kinima ispred novih Igara gladi, dosad je diljem svijeta zaradila skoro 200 milijuna dolara. Pretpostavlja se kako će ova brojka još prilično narasti, no na to treba pričekati jer se tek sredinom i/ili krajem prosinca počinje prikazivati u većini Europe i ostatku svijeta.

Igre gladi: Plamen dosad su zaradile oko 670 milijuna dolara, a zanimljivost je kako je zarada jednaka u SAD-u i ostatku svijeta (u oba slučaja po 336 milijuna dolara).

Na trećem mjestu smjestio se triler s oznakom R Out of the Furnace u kojem glume poznata glumačka imena koja predvodi Christian Bale. Film je proglašen velikim razočarenjem jer je zaradio samo 5 milijuna dolara svoj prvi vikend unatoč režiji i scenariju Scotta Coopera te prilično zanimljivoj tematici.

U ostalim ulogama pojavljuju se Casey Affleck, Zoe Saldana, Sam Shepard, Woody Harrelson, Forest Whitaker, Willem Dafoe, a je li film uistinu tako loš moći ćemo procijeniti u siječnju 2014. godine kada dolazi kod nas i u ostatak svijeta.

Valja spomenuti i da se Thor: Svijet tame nakon četiri tjedna prikazivanja smjestio na četvrto mjesto i dosad zaradio 610 milijuna dolara diljem svijeta (od čega samo 193 u SAD-u) te novu komediju Vincea Vaughna Dostavljač koja zaključuje ovotjednu petorku s 26 milijuna dolara. U našim kinima film također ima dobru gledanost i nalazi se među pet najgledanijih.

Ovaj četvrtak svijet očekuje novog Hobita koji se pod nazivom Hobit: Smaugova pustoš počinje prikazivati i kod nas. Ne propustite izvještaj s box office-a sljedeći ponedjeljak kad ćemo znati koliko je u svom prvom vikendu zaradio u odnosu prošlogodišnjeg Hobita te prognoze može li i nastavak zaraditi više od milijarde dolara diljem svijeta!

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala