Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vince Gilligan i Bryan Cranston otkrili razmišljanja o kraju serije 'Breaking Bad'
Na jučerašnjoj premijeri dokumentarca 'No Half Measures' raspričali su se o kraju serije, Jessejevoj i Huellovoj sudbini

Vince Gilligan i Bryan Cranston otkrili razmišljanja o kraju serije 'Breaking Bad'

Breaking Bad, jedna od najboljih serija posljednjih godina, završila je prije 2 mjeseca, a nagađanja o nekim događajima još uvijek traju.

Jučer navečer održana je premijera dokumentarca o snimanju posljednjih 8 epizoda posljednje sezone, simboličnog naziva No Half Measures. Na premijeri su se pojavili i glavne zvijezde, kreator serije Vince Gilligan te glumci Bryan Cranston, Bob Odenkirk, RJ Mitte, Dean Norris i Lavell Crawford pa je bilo zgodno postaviti im neka pitanja.

Bryan Cranston (Walter White) za Variety je priznao: "Malo sam tužan što seriju nismo produžili za još jednu godinu. Baš mi se čini da smo mogli snimiti još 10 do 12 epizoda, ali kad čujem komentare poput 'stvarno mi fali ta serija' umjesto 'zar ta serija još uvijek traje???' jasno mi je da je bolje završiti dok si na vrhuncu."

Vince Gilligan je rekao kako bi promijenio neke sitnice: "Trebali smo maknuti Huella (Lavell Crawford) iz sigurne kuće", komentirao je uz osmijeh neriješenu situaciju koju mu fanovi zamjeraju. "Šalu na stranu, trebali smo bolje srediti Jessejeve (Aaron Paul) zube, ipak je on ovisnik o methu, a ostavili smo mu biserno bijele zube."

Fanovi se pitaju i što se dogodilo s Jessejem Pinkmanom, kakav je kraj Gilligan zamislio za njega. "Koliko god zvučalo negativno, policija bi otkrila njegove otiske i našla ga u roku dana, tjedna, mjeseca. Plus što ga traže i za ubojstvo dva agenta. Možemo biti i pozitivni pa reći da bi kao i Walt pobjegao na Aljasku i započeo novi život. To i ja želim za njega, nekako je zaslužio sretan kraj. "

Gilligan je ideju da je sve bio Walterov san prozvao zabavnom te dodao: "Naziv posljednje epizode Felina mi je posebno drag. Fe za željezo, Li za litij, Na za natrij. Odlično."

Vince Gilligan trenutno pomaže scenaristima koji rade na Breaking Bad spin off-u Better Call Saul u kojem ćemo gledati omiljenog odvjetnika Saula Goodmana (Bob Odenkirk), a pilot obećava prije kraja 2014. godine!

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala