Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kaskaderi zaslužuju Oscara!
Jason Statham često sam izvodi zahtjevne scene pa ističe da zna kako je to težak posao koji zaslužuje veliko priznanje

"Kaskaderi zaslužuju Oscara!"

Jason Statham se nada da će ga Akademija konačno čuti i prepoznati potrebu za kategorijom Najboljeg kaskadera, prenosi Vanity Fair.

"Svi kaskaderi su neopjevani heroji. Nitko im ništa ne priznaje, ne primjećuje što rade dok oni doslovno lome vratove. S druge strane imamo poznate, precijenjene glumce koji se prave važni i pretvaraju se kao da su oni napravili sve te vratolomije", iskren je Statham.

Kao što je poznato, Statham nije među navedenima niti ne uzima zasluge za ono što su drugi napravili. Današnja akcijska zvijezda započela je kao stručnjak za borilačke vještine i ronilac prije svoje prve uloge 1998. godine (film Guya Ritchieja Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške) s time da i dan danas izvodi sve akcijske scene.

Iako je i prije isticao važnost kaskadera, Stathama je posebno pogodila smrt legendarnog kaskadera i redatelja Hala Needhama u listopadu ove godine za kojim je plakao cijeli Hollywood. Jedina nagrada koju mu je Akademija uručila bila je prošle godine (počasni Oscar), no još od 1991. godine odbijaju uvesti kategoriju za kaskadere.

"Za mene je to totalna nepravda. Kaskaderi uprljaju ruke, a onda se neki frajer tamo pravi važan da je za sve on zaslužan. Koja lakrdija! Stvarno sam frustriran. Provodim puno vremena s tim ljudima i mnogi su jako talentirani, a nitko to nikad ne sazna!", zaključio je.

Najnoviji vratolomni uradak Jasona Stathama, akcijski triler Neprijatelj pred vratima za koji je scenarij napisao Sylvester Stallone, u američka kina stiže sljedeći tjedan, a u svjetska i naša kina tjedan dana kasnije, 5.12.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    2 0
    smarkovi smarkovi @ 24.11.2013. 22:06
    S obzirom kakve sve kategorije postoje,trebalo bi i tu uvesti,jer zaista neke scene koje izvode ti nepoznati ljudi zasluzuju priznanje.
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala